Windows bulutlaşıyor! Microsoft, Windows 365 için tüketici planı hazırlıyor

MuhammedA

Kilopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Microsoft, 2021 yılında sadece kuruluşları hedef alan bulut tabanlı Windows sürümü olan Windows 365'i tanıttı. Anlaşılan Windows 365'in performansı Microsoft'u memnun etmiş olacak ki şirket, Windows 365'i tüketicilere de sunmaya hazırlanıyor.

Tüketici planının aylık fiyatı tahminlere göre $10 şeklinde olacak. Türkiye şartlarında ise 200-250 TL olabilir.

Tüketici planı hayata geçirilirse bu, en azından Windows'un bu sürümünün tüm cihazlarda çalıştırılabileceğini gösterebilir.

1687975246442.png

Şimdi bunun sayesinde bulut üzerinden aynı GFN gibi Windows mu kullanacağız yoksa uygulamalar falan mı bulut? Bence bulut olması hoş da aylık 200 olması biraz fazla geldi bana. Ben sadece bulut Windows'a 200₺ vermem yani. Normal Windows varken.

Bu arada ben hala bu bulut olayını anlamadım. O yüzden yanlış yorum yapmış olabilirim. Kusura bakmayın.

Şimdi bunun sayesinde bulut üzerinden aynı GFN gibi Windows mu kullanacağız yoksa uygulamalar falan mı bulut? Bence bulut olması hoş da aylık 200 olması biraz fazla geldi bana. Ben sadece bulut Windows'a 200₺ vermem yani. Normal Windows varken.

Bu arada ben hala bu bulut olayını anlamadım. O yüzden yanlış yorum yapmış olabilirim. Kusura bakmayın.
Bu, NVIDIA'nın GeForce Now hizmetine benzer bir şekilde Windows'un tüm cihazlarda kullanılmasına imkan sağlar. Yani GeForce Now, bilgisayar oyunlarının tüm cihazlardan oynanabilmesine olanak sağlıyorsa Windows 365'te, Windows'u tüm cihazlarda kullanılmasına imkan sağlar.

Not: Türkiye fiyatı dolar üzerinden yapılan bir tahmindir. Dövizde ki dalgalanma ve Microsoft'un hızı göz önüne alınırsa fiyat konusunda kesinlik bilinmeyebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı