Çözüldü Windows C diskini çıkarınca D diskinden boot olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ayberkygn

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba hem C hem de D diskinde Windows var. Asıl önemli dosyalarım C diskinde. Bilgisayarı garantiye yollayacağım için direkt olarak diski söküp diğer diskle gitmesini istiyorum lakin C'yi çıkarınca D diskini görüp oradan boot olmuyor. Neden acaba?

Pardon yanlış ifade etmişim D diskini çıkarıp C ile yollamak istiyorum ama ilk başta D diskine format atıp sonradan C diskine Windows kurdum.

Çözüm
Windows'u C diskine kurarken disk seçme ekranında o diske ait tüm bölümleri silin. Ardından "yeni"ye basıp onaylayın ve devam edin.

Bu sorun disk seçme ekranında yapılan hata sonucu Bootloader'ın (EFI) diğer diskte oluşmasından kaynaklanıyor.
Windows'u C diskine kurarken disk seçme ekranında o diske ait tüm bölümleri silin. Ardından "yeni"ye basıp onaylayın ve devam edin.

Bu sorun disk seçme ekranında yapılan hata sonucu Bootloader'ın (EFI) diğer diskte oluşmasından kaynaklanıyor.

Çözüm

Tekrar mı windows kurmam gerekiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı