M moltresx64 Yoctopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar, Windows 10 kullanıyordum, yavaşlaması üzerine Windows 8.1'e geçtim ve yanlışlıkla D'ye kurmusum. Normalde C'ye kuruyordum. D'den C'ye nasıl aktarabilirim bilen yazabilir mi?
Arkadaşlar, Windows 10 kullanıyordum, yavaşlaması üzerine Windows 8.1'e geçtim ve yanlışlıkla D'ye kurmusum. Normalde C'ye kuruyordum. D'den C'ye nasıl aktarabilirim bilen yazabilir mi?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.360 Makaleler 49 Çözümler 12 12 Aralık 2022 #2 İkisini de biçimlendirme yapın. Sorun kalmayacaktır. Sonra Boot ederek Windows'u yükleyin. Artı 0 Eksi
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.363 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #3 Bu video işini görecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu video işini görecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS M moltresx64 Yoctopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #4 The Tribal Chief dedi: İkisini de biçimlendirme yapın. Sorun kalmayacaktır. Sonra Boot ederek Windows'u yükleyin. Genişletmek için tıkla... tekrardan mı kuracağım yani Artı 0 Eksi
The Tribal Chief dedi: İkisini de biçimlendirme yapın. Sorun kalmayacaktır. Sonra Boot ederek Windows'u yükleyin. Genişletmek için tıkla... tekrardan mı kuracağım yani
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.360 Makaleler 49 Çözümler 12 12 Aralık 2022 #5 moltresx64 dedi: Tekrardan mı kuracağım yani? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi