Windows cihazda Xcode kullanmak

Befleur

Centipat
Daha fazla  
Windows cihazımda Xcode kullanmak istiyorum fakat Virtual machine ile yapamıyorum, yapsam bile 3D acceleration olmadığı için çok fazla kasıyor. Xcode'u bilgisayarımda nasıl çalıştırabilirim?

Sistemim şu şekilde:
  • Ryzen 7 4800H.
  • 1650 Ti.
  • 16 GB RAM.
  • Acer Nitro 5 AN515-44

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten uygulamayı Flutter üzerinde yazıyorum. Ama uygulamayı denemek için mac cihazada ihtiyacım var.
Hackintosh kurulumu yapmayi dusunebilirsin. Harici ekran kartini zaten kullanmayacaksin direkt MacOS kursan bilgisayarina. Islemcinin ve dahili ekran kartinin calisma ihtimali var. Baya baya arastirma yapman lazim.

Yada Mac in cloud servislerini dusunebilirsin. GUI destekleyen versiyonlari var.

Hackintosh kurulumu yapmayi dusunebilirsin. Harici ekran kartini zaten kullanmayacaksin direkt macOS kursan bilgisayarina. Islemcinin ve dahili ekran kartinin calisma ihtimali var. Bayağı bayağı arastirma yapman lazim.

Ya da Mac'in Cloud servislerini dusunebilirsin. GUI destekleyen versiyonlari var.

Hackintosh kurmayı denedim ama beceremedim ben. Bildiğin İngilizce veya Türkçe detaylı bir rehber varsa paylaşabilir misin?

Hackintosh kurmayı denedim ama beceremedim ben. Bildiğin İngilizce veya Türkçe detaylı bir rehber varsa paylaşabilir misin?
Forumda OpenCore temelli bir rehber vardi;
https://www.technopat.net/sosyal/konu/opencore-ile-detayli-hackintosh-kurulumu.2554317/
Biraz eski bir rehber ancak bakabilirsin. Baska bir rehber bilgim yok ne yazik ki. Ve dedigim gibi islemcinin desteklenmiyor olma ihtimali var. Bunu goz onunde bulundur. Apple Silicon ciktigindan beri Apple x86 mimarili dizustu islemcileri icin surucu destegi sunmuyor. Sadece desktop tarafinda yer alan Mac'lerde kullanilan ekran kartlari ve islemciler icin surucu destegi sunuyor. Haliyle bazi seyler direkt calismayabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı