Windows CMD ile etkinleştirme yazısını kaldırmak yasal mı?

furkanduman1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. PC'ye temiz kurulum yaptım Windows 10. Windows'un sitesinden indirdim ve ürün anahtarım yok deyip kurdum. Bu konuları çok bilmiyorum. PC'yi açınca Windows etkinleştir yazısı çıkıyor ekranda. Bu nasıl geçer diye baktım YouTube videolarda CMD'ye kod yazıyorlar. Videodaki adam, "bu yöntem yasal ve güvenilir" diyor. Yapayım mı sizce güvenli mi emin olamadım? Bu tür kod yazmalı videolarda yorumlarda herkes oldu deyip teşekkür ediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani bir zararı var mı? Bilgisayarına istediklerini yapıyorlar demiş arkadaş.

Hocam yani güvenilirliği tabii ki tartışılır. Ama bu yöntemle kullanan arkadaşlarım var. Ama bana kalırsa internetten bir key alın. Verdiğim linkteki ürünün hem yorumları güzel hem de 10 TL. Buyurun bir bakın

Yani bir zararı var mı? Bilgisayarına istediklerini yapıyorlar demiş arkadaş.

Hocam bakın bence yapmayın bir açtığüm KMSpico başlıklı konulara bakın bu anakarta gömüldüğü için bir daha zor çıkarırsınız bildiğim kadarıyla format atıp yeni orijinal ürün anahtarıyla etkinleştirirseniz KMSpico'dan kurtulursunuz (tabii CMD'den etkinleştirdiyseniz) ama bunlarla uğraşmak yerine direk bir key alın kafanız rahat kullanın.

Hocam yani güvenilirliği tabii ki tartışılır. Ama bu yöntemle kullanan arkadaşlarım var. Ama bana kalırsa internetten bir key alın. Verdiğim linkteki ürünün hem yorumları güzel hem de 10 TL. Buyurun bir bakın
Bu keyler güvenli mi ki ? O kadar pahalı şey buralarda 10 tl sonuçta. Ve herkese aynı keyi verme ihtimalleri yok mu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı