hamiltonfedaisi
Decapat
Bellek kısmına tıklayın ve ekran görüntüsünü atın.Merhaba, dün bilgisayarıma virüs tehlikesi dolayısıyla format atmıştım ve ilk başlarda RAM tüketimi %30 civarıydı. Şu anda hiçbir yüklü oyun yok ve toplasan 3-4 program yüklü. Fakat hala %50 RAM tüketiminin altına düşemiyorum. Bu normal mi? Laptop kullanıyorum ve tiny10 veya 11'e geçesim var.
Aslında normal olabilir 4gb ram windowsun yüzde 70 ram kullanımı var bendeMerhaba, dün bilgisayarıma virüs tehlikesi dolayısıyla format atmıştım ve ilk başlarda RAM tüketimi %30 civarıydı. Şu anda hiçbir yüklü oyun yok ve toplasan 3-4 program yüklü. Fakat hala %50 RAM tüketiminin altına düşemiyorum. Bu normal mi? Laptop kullanıyorum ve tiny10 veya 11'e geçesim var.
Merhaba, dün bilgisayarıma virüs tehlikesi dolayısıyla format atmıştım ve ilk başlarda RAM tüketimi %30 civarıydı. Şu anda hiçbir yüklü oyun yok ve toplasan 3-4 program yüklü. Fakat hala %50 RAM tüketiminin altına düşemiyorum. Bu normal mi? Laptop kullanıyorum ve tiny10 veya 11'e geçesim var.
Mem Reduct kurup her 5 dakika da bir temizleme ye ayarlarsan belleğin boşalacaktır öneririm.
Mem Reduct Download and Install – Latest version 3.4
Visit MemReduct.org to download the latest version of MemReduct, the ultimate tool for optimizing your computer's memory management. This lightweight, effective software helps free up RAM, enhancing system performance and speed, especially in resource-heavy environments. With user-friendly...memreduct.org
Aslında normal olabilir 4 GB RAM Windows'un yüzde 70 RAM kullanımı var bende.
İsterseniz Custom Windows kullanın size kalmış.
hocam ram temizlemeye uygulaması önermem çok ram i temizlerken uygulama yeniden açmaya çalışıyor ve bu sistemi yoruyor ek olarak arka planda çalışan hizmetleri programları nasıl öyle kolay yapabiliriz ram kullanımını düşürecemde bende.Mem Reduct kurup her 5 dakika da bir temizleme ye ayarlarsan belleğin boşalacaktır öneririm.
Visit MemReduct.org to download the latest version of MemReduct, the ultimate tool for optimizing your computer's memory management. This lightweight, effective software helps free up RAM, enhancing system performance and speed, especially in resource-heavy environments. With user-friendly...memreduct.org
Eki Görüntüle 2328380
Ek olarak ben de arka planda çalışan gereksiz Windows hizmeti neredeyse hiç yoktur bu da sistemi daha stabil çalışmasını sağladım.
Eki Görüntüle 2328384
Custom Windows'a gerek yok bence hocam çok güvenilir bilinmedik bir kaynaktan indirmediğin sürece içerisinde ne olduğunu bilemezsin.
Biraz araştırılırsa güvenli olarak bulunabilir yada kendimizde yapabiliyoruz bildiğim kadarıyla kolayca.Mem Reduct kurup her 5 dakika da bir temizleme ye ayarlarsan belleğin boşalacaktır öneririm.
Eki Görüntüle 2328380
Ek olarak ben de arka planda çalışan gereksiz Windows hizmeti neredeyse hiç yoktur bu da sistemi daha stabil çalışmasını sağladım.
Eki Görüntüle 2328384
Custom Windows'a gerek yok bence hocam çok güvenilir bilinmedik bir kaynaktan indirmediğin sürece içerisinde ne olduğunu bilemezsin.
Hocam RAM temizlemeye uygulaması önermem çok RAM'i temizlerken uygulama yeniden açmaya çalışıyor ve bu sistemi yoruyor ek olarak arka planda çalışan hizmetleri programları nasıl öyle kolay yapabiliriz RAM kullanımını düşürecemde bende.
Teşekkürler hocam.Hocam şu konudaki programı kullanabilirsiniz sadece bu işlemi yapın.
Rehber: Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 kurulumu ve etkinleştirme
Merhaba. Aktif olarak kullandığım Windows 11 IoT Enterprise LTSC'den az kaynak kullanıp stabil bir performans sergilediği için memnun kalıp sizlere bir rehber hazırlamak istedim. Bunun için öncelikle sistemimize Windows 11 IoT Enterprise LTSC kurduktan sonra etkinleştirip, winutil ile birkaç...www.technopat.net
Eki Görüntüle 2328401