Windows Copilot, Beta kanalına ulaştı!

MuhammedA

Kilopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Build 2023 konferansında tanıtılan ve Cortana'nın yerini alan Windows Copilot, build 22631.2129 ile Beta kanalını seçen Windows Insiderlara sunulmuştur.

Ekran görüntüsü 2023-08-02 204934.png

Build 2023 konferansında tanıtılan ve Cortana'nın yerini alan Windows Copilot, build 22631.2129 ile Beta kanalını seçen Windows Insiderlara sunulmuştur.

Eki Görüntüle 1887090

Cortana'nın yerine koymuşlar :)

İyi olmuş, 2015'den beri Cortana'nın bir kere kullanıldığını görmedim.

Build 2023 konferansında tanıtılan ve Cortana'nın yerini alan Windows Copilot, Build 22631.2129 ile Beta kanalını seçen Windows Insider'lara sunulmuştur.

Eki Görüntüle 1887090

Cortana bizimle çok konuşuyordu sanki. Bing Copilot kullandım ara sıra fakat ChatGPT falan inanılmaz işe yaramıyor. Google'un daha iyi cevap veren hali denenebilir.

Normal sürüme 23H2 güncellemesi ile mi gelecek?
Beta kanalında yayınlanan 22631, Windows 11 sürüm 23H2'nin ana yapısıdır ve bu yapıdan sonra yayınlanan yapılar 22631 yapısı için kalite güncellemeleridir.

Build 22631 yapısına eklenen özellikler Windows 11 sürüm 23H2'de görülecektir.
Güncellemeyi yaptım fakat bana gelmemiş. Ayrı olarak görev çubuğu uygulama etiketlerini kaldır da yok oldu.

Insider Preview derlemelerinde yayınlanan özellikler, aynı zaman içerisinde herkese ulaşmaz. Microsoft, özellikler hazır olduğunda bir sonra ki yapıda dağıtımı hızlandıracaktır. Ayrıca görselde ki gibi bu özellikler kontrollü dağıtılır.

Beta kanalında yayınlanan 22631, Windows 11 sürüm 23h2'nin ana yapısıdır ve bu yapıdan sonra yayınlanan yapıla, r 22631 yapısı için kalite güncellemeleridir.

Build 22631 yapısına eklenen özellikler Windows 11 sürüm 23h2'de görülecektir.

Insider Preview derlemelerinde yayınlanan özellikler, aynı zaman içerisinde herkese ulaşmaz. Microsoft, özellikler hazır olduğunda bir sonra ki yapıda dağıtımı hızlandıracaktır. Ayrıca görselde ki gibi bu özellikler kontrollü dağıtılır.

Benim anlamadığım şey bugün Insider beta sürümüne geçtim görev çubuğu ayarlarında uygulama simge etiketlerini göster özelliği gelmişti fakat çalışmıyordu. Bu akşam gelen güncellemede o da yok oldu. Copilot ile işim yoktu ama bu özelliğin gitmesi canımı sıktı.

Build 2023 konferansında tanıtılan ve Cortana'nın yerini alan Windows Copilot, Build 22631.2129 ile beta kanalını seçen Windows Insider'lara sunulmuştur.

Eki Görüntüle 1887090

Arkadaşlar bu Bing AInin masaüstü uygulamasıdır yani aralarında hiçbir fark yok Bing AI'yi açıp da Copilot'u kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı