Çözüldü Windows D diskini hatalı görüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Yer
Antalya
Windows D diskini hatalı görüyor, mesela ben normalce D diskine girmek istediğimde bazen hata veriyor, sorunlu diyor, sonra tamam diyorum ve tekrar girmeyi deniyorum, düzeliyor ve mesela geri yükleme yerinde "(D: ) (Eksik)" yazısını alıyorum. Bugün de Steam'de tüm HDD'ye kurulu oyunlarımın gittiğini gördüm sonra oyunları tekrar kurmayı denediğimde Steam HDD'yi görmüyordu, sonra ben de direkt ayarlardan HDD'yi ekledim ve oyunlar geldi. Ve olay görüntüleyicisine baktığımda bir sürü hata meydana gelmiş ve çoğunluğu disk hatası. HD Sentinel ile baktım bir problem yoktu. @Enes3078

Rapor: Problem.evtx.

Çözüm
CrystalDiskInfo görüntüsünü de atar mısın? HDD'nin emeklilik zamanı gelmiş gibi.

Daha geçenlerde bir sorun yoktu, hiç oynamadım hep yerinde kaldı. Şu an bilgisayarda değilim yarın emin olun atacağım.

Ek bilgi: Bu sorun Insider 21h2'ye geçtikten sonra olmaya başlamıştı, sonra Insider'dan çıkıp 21h2'yi sildim ama değişmedi.

Ek bilgi: Bazen bildirim geliyor ve diski algılamama sorun çıktı diye uyarı alıyorum, tıklıyorum tarama başlatmak için yeniden başlatılması gerekiyor diyor ben de başlatıyorum tarama yapıyor ama aynı.

@Thermes Hocam sorun düzeldi, soketleri değiştirdim. BIOS sıfırladım bir de, hangisi çözdü bilmiyorum ama çözüldü. Test yaptım Quick scan açık bir şekilde, sorunsuz oldu.

CrystalDiskInfo görüntüsünü de atar mısın? HDD'nin emeklilik zamanı gelmiş gibi.

Daha geçenlerde bir sorun yoktu, hiç oynamadım hep yerinde kaldı. Şu an bilgisayarda değilim yarın emin olun atacağım.

Ek bilgi: Bu sorun Insider 21h2'ye geçtikten sonra olmaya başlamıştı, sonra Insider'dan çıkıp 21h2'yi sildim ama değişmedi.

Ek bilgi: Bazen bildirim geliyor ve diski algılamama sorun çıktı diye uyarı alıyorum, tıklıyorum tarama başlatmak için yeniden başlatılması gerekiyor diyor ben de başlatıyorum tarama yapıyor ama aynı.

@Thermes Hocam sorun düzeldi, soketleri değiştirdim. BIOS sıfırladım bir de, hangisi çözdü bilmiyorum ama çözüldü. Test yaptım Quick scan açık bir şekilde, sorunsuz oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…