Windows Defender 0x800706d9 hatası

Dragnalith

Decapat
Hiçbir Online oyuna bağlanamıyorum çözümlere bakarken Windows Defender ile ilgili çözümler buldum ama Windows Defender ile ilgili her tuşa bastığımda bu hata geliyor karşıma.
Hizmetler'den Windows Defender'ı elle açamıyorum. Yardım için şimdiden teşekkürler.

1589622591587.png

1589622671217.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizde başka bir antivirüs yüklü olmadığı için Windows Defender'in özelliklerinizi ellemesini istemiyor. Sorununuz güvenlik duvarından kaynaklandığı için şu adımları uygulayabilirsiniz:

Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Windows Defender Güvenlik Duvarı > Windows Defender Güvenlik Duvarı'nı etkinleştir veya devre dışı bırak

Ek Açıklama 2020-05-16 145558.png

Ardından çıkan penceredeki seçeneği şu şekilde ayarlamalsınız:

1589630295915.png

Tamam dedikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz. Ardından sorununuzun devam edip etmediğini bildirebilirsiniz.

Windows Defender güvenlik duvarını etkinleştir veya devre dışı bırak seçeneğine bastığımda ayrı bir pencere çıkmıyor denetim masasında kalıyor ekran ama PC'yi yeniden başlattığımda güvenlik duvarının kapalı olduğunun uyarısı geldi ve hala Online oyunlara, platformlara bağlanamıyorum ama web tarayıcı üzerinden internet kullanabiliyorum.
Bu arada yaşadığım problemle alakalı mı bilmiyorum ama PC'de malwarebytes yüklü antivirüs olarak.

1589631969470.png

Windows Defender güvenlik duvarını etkinleştir veya devre dışı bırak seçeneğine bastığımda ekran böyle oluyor.

@Dragnalith, sorunuzu çözmek için işletim sisteminizi orijinal bir ürün anahtarı etkinleştirmeniz gerekmektedir. Çünkü bu tarz sorunlar crack olarak ya da KMSpico tarzı programlar ile etkinleştirmenizden kaynaklanmaktadır. Eğer Windows işletim sisteminizi iş için kullanmıyorsanız /ev kullanıcısı iseniz) Windows 10 Home sürümünün ürün anahtarını satın alabilirsiniz.

@Dragnalith, bu durum satış mağazalarının üye çekmesi için yapılan indirimlerden dolayı kaynaklanmaktadır. Güvenilir bir yerden almanı önerdiğim için ilgili bağlantıyı paylaştım. İstersen 10 TL'lik bir fiyata da Windows 10 işletim sistemi ürün anahtarı bulabilirsin. Fakat ya sıkıntı çıkarabilirse? Bu durumdan dolayı güvenilir ve bilindik yerlerden almak daha mantıklıdır. Windows 10 Home ve Pro sürümlerinin özellikleri farklı olduğu için fiyatları da değişken oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı