Windows Defender açık mı?

selo.semo

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bir sorum olacaktı. En üsteki olan "virüs ve tehdit koruması" olan yerde yeşil tik yok, diğerlerinde var. Acaba güvenlik açık değil mi diye sormak istedim. Eğer kapalı ise nasıl açılır?

Defender.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, bir sorum olacaktı. En üsteki olan "virüs ve tehdit koruması" olan yerde yeşil tik yok, diğerlerinde var. Acaba güvenlik açık değil mi diye sormak istedim. Eğer kapalı ise nasıl açılır?

Eki Görüntüle 991321
1619308146656.png

Altta gördüğüz kullanım çubuğunda yeşil yerine kırmızı ise kapalıdır.

Gerçek zamanlı korumayı kapat.
Açık galiba.

Eki Görüntüle 991349

Sizin burası buga girmiş olabilir. Burada bende yeşil tik var ve açık sizdeki kapalı olabilir eğer emin olmak istiyorsanız, Windows güvenliğini aça basın ve sonra,

Eki Görüntüle 991350

Burada virüs ve tehdit korumasında tik varsa açıktır.

Görseldeki olan yerdeki her şey kapalı açmaya çalışıyorum ama açmıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 1.PNG
    Ekran Alıntısı 1.PNG
    22 KB · Görüntüleme: 79
Bilgisayarınız da başka kullandığınız antivirüs programı var mı? Eğer varsa onları kaldırın öyle deneyin. Eğer yoksa sisteme virüs bulaşmış olabilir. Malwarebytes ve Kaspersky ile taramanızı öneririm.

McAfee web webadvisor var oda sadece Google'dan küçük boyutlu dosya indirirken tarama yapıyor.
Bir şey fark ettim ki görev yöneticisinde başlangıç bölümü olan yerde "Windows Security" olan yer devre dışı.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 2.PNG
    Ekran Alıntısı 2.PNG
    2,1 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı