Windows Defender Açılmıyor [ Bu uygulama kapatıldı ve Bilgisayarınızı izlemiyor ]

ThePencia

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Bilgisayara Windows 8 Format attırdım. Daha öncede windows 8 kullanıyodum ama bi sorundan dolayı format attırmak zorunda kaldım. Neyse bilgisayara format attırdıktan bir kaç gün sonra '' Windows Defender''i açmaya çalıştığımda bana '' Bu uygulama kapatıldı ve Bilgisayarınızı izlemiyor '' isimli bir pencere geldi! Lütfen yardı edin arkadaşlar, Şimdiden Teşekkkürler.

Kullandığım Virüs Programları ;
  • Avast Premier 2014
  • MCAfee

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Bilgisayara Windows 8 Format attırdım. Daha öncede windows 8 kullanıyodum ama bi sorundan dolayı format attırmak zorunda kaldım. Neyse bilgisayara format attırdıktan bir kaç gün sonra '' Windows Defender'' i açmaya çalıştığımda bana '' Bu uygulama kapatıldı ve Bilgisayarınızı izlemiyor '' isimli bir pencere geldi .! Lütfen yardı edin arkadaşlar , Şimdiden Teşekkkürler.

Kullandığım Virüs Programları ;

Avast Premier 2014
MCAfee
Bu programları (İşlem Merkezi) aktif ettigi için açamıyorsun kaldırırsan açabilirsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı