Windows Defender açılmıyor

AZEMCRY

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, böyle bir olayla ilk kez karşılaştım. Sorunum gerçek zamanlı bulut tabanlı korumayı veya otomatik göndermeyi açmaya çalıştığımda butonların kapalı konumdan bir türlü açık konuma gelememesi. İzni veriyorum bir saniyelik açılıyor sonra hemen kapalı konuma geri dönüyor ve öyle kalıyor. Araştırdım nasıl çözülebilir diye ama bulamadım. Sfc/scannow yapmayı denedim olmadı birkaç tane güncelleme vardı onları yaptım yine de olmadı düzelmedi. Ekte de görüleceği üzere bilinmiyor diyor önceden orada öyle bir şey yazmazdı bunu da ilk kez gördüm. Ama bir kayıt programı çalıştırmayı denedim ve user/videos konumunda değişiklik yapmayı engelledi. Acaba açık ama göstermiyor mu?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    3,6 KB · Görüntüleme: 50
  • Ekran Alıntısı 2.PNG
    Ekran Alıntısı 2.PNG
    34,5 KB · Görüntüleme: 49
Dediğiniz şeyi yapmaya çalıştım sitesinde dediği gibi dışlamalara eklemeye çalıştım ama Windows eklemedi ayreten uygulamayı çalıştırdığımda Windows Defender tehdit olduğunu söyleyip engelliyor. Kapatamıyorum çünkü zaten kapalı konumda ne yapacağım.

Bu program ile aktif hale getirmeyi deneyin ve bir virüs taraması yapın mutlaka.

Dediğiniz şeyi yapmaya çalıştım sitesinde dediği gibi dışlamalara eklemeye çalıştım ama Windows eklemedi ayreten uygulamayı çalıştırdığımda Windows Defender tehdit olduğunu söyleyip engelliyor. Kapatamıyorum çünkü zaten kapalı konumda ne yapacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı