Windows Defender aktif edilemiyor

Aslında tam olarak olmadı öncesinde ben kapatmıştım bu sayede virüse müdahale edemedi diye düşünüyorum. Sistemim imzada yazıyor. Eğer sistemi gereksiz zorlamicak kaliteli virüs programları biliyorsanız dinlerim. Ekstradan RAM 16 GB bu arada. Hiç kullanmadım virüs programı hiç de fikrim yok açıkçası.

Zaten işte onun için yapıyorlar virüs bulaşınca Defender vasat bir program olduğu için 1 satır kod ile devre dışı kalmakta 🙂
Şu an telefondayım imzanı göremiyorum şimdi bilgisayara geçip AV önereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten işte onun için yapıyorlar virüs bulaşınca Defender vasat bir program olduğu için 1 satır kod ile devre dışı kalmakta 🙂
Şu an telefondayım imzanı göremiyorum şimdi bilgisayara geçip av önereceğim.

Ryzen 5 1600 12nm.
RX580 8 GB.
ASRock A320M HDV r4.
HDD Seagate 7200RPM 1TB.
SSD Adata SU630 240 GB.
600W Dark Force PSU.
8x2 GB XPG RGB Spectrix CL14 3000MHz RAM.

Öncelikle Adata SU630 serisi bir SSD kullanıyorsunuz kronik arızalı bir modeldir kendisi başka bir SSD ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Onun dışında şu 3 AV iyidir sisteminiz için:
Liste karışık en iyiden en kötüye falan gibi bir sıralama yok hepsi iyidir bu listede olanların sadece avantajları farklı.
Ücretli:
Kaspersky Total Security
Bitdefender Total Security
Norton Premium
Comodo IS (Özel Yapılandırılmış)
Ücretsiz:
Bitdefender Free
Kaspersky Free
McAfee
Panda
Sophos

Öncelikle Adata SU630 serisi bir SSD kullanıyorsunuz kronik arızalı bir modeldir kendisi başka bir SSD ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Onun dışında şu 3 av iyidir sisteminiz için:
Liste karışık en iyiden en kötüye falan gibi bir sıralama yok hepsi iyidir bu listede olanların sadece avantajları farklı.
Ücretli:
Kaspersky Total Security.
Bitdefender Total Security.
Norton Premium.
Comodo ıs (özel yapılandırılmış)
Ücretsiz:
Bitdefender Free.
Kaspersky Free.
McAfee.
Panda.
Sophos.

SSD'nin neyi kronik sorunlu? Bunla ilgili birkaç konu gördün ama okuma fırsatım olmadı sistem SSD'ye kurulu bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'nin neyi kronik sorunlu bunla ilgili birkaç konu gördün ama okuma fırsatım olmadı sistem SSD'ye kurulu bu arada.
İşte Sosyal'de SU630 SSD arızası yaşayanların sadece birkaçı 🙂
Screenshot_37.png

Screenshot_38.png

Screenshot_39.png

Screenshot_40.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı