Windows Defender bir virüs buldu

3ns4r_0

Centipat
Windows Defender bilgisayarımda bir virüs buldu. Adı aklımda değil ama "trojan wacatak" falan diyordu. Tarattım. Temizlemeye çalışırken Defender'ı kapattı. Birkaç kere böyle olunca ben de Avast ve Kaspersky'ı indirdim. Şu anlık bir sıkıntı gözükmüyor ama bilgisayarımda gizlenmiş olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnterner kablonuzu çekip tam tarama yapmanızı öneririm.

Tam tarama yapınca yine aynı virüslü dosyayı verdi bende o dosyayı sildim hatta onun içinde bulunduğu dosyaları da sildim şimdi yeniden tam tarama yapıyorum olup biteni bildireceğim.

İnterner kablonuzu çekip tam tarama yapmanızı öneririm.

Şu anda tam tarama bitti ve herhangi bir virüs bulunamadı tabii ben buna güvenemediğimden her akşam yatmadan önce bir tam tarama daha yaparım şimdi sorum şu bu virüs bilgisayarın içinde gizleniyor olabilir mi?

Son düzenleme:
Şu anda tam tarama bitti ve herhangi bir virüs bulunamadı tabii ben buna güvenemediğimden her akşam yatmadan önce bir tam tarama daha yaparım şimdi sorum şu bu virüs bilgisayarın içinde gizleniyor olabilir mi?

Hocam sizde ki kaygı bende de var. Benim öyle bir kaygı içime sindiğinde genelde içim rahat olsun diye format atıyorum. Ancak siz istemiyorsanız Kaspersky indirin ve düzenli olarak “tam tarama” yapmanızı öneririm.

Hocam sizde ki kaygı bende de var. Benim öyle bir kaygı içime sindiğinde genelde içim rahat olsun diye format atıyorum. Ancak siz istemiyorsanız Kaspersky indirin ve düzenli olarak “tam tarama” yapmanızı öneririm.

Format atamam Kaspersky'da yüklü arkada çalışıyor sıkıntı yok şimdilik olduğu zaman format atarım artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı