Windows Defender ''Bu Uygulama Grup İlkesi Tarafından Devre Dışı Bırakıldı'' Sorunu

Daha fazla  
Merhabalar, yaklaşık 4 gündür bu rahatsız edici sorun var. İnternet üzerinden araştırdım denilen şeyleri yaptım fakat olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. İşletim sistemim Win 8.1.

Son düzenleyen: Moderatör:
Avastı bilgisayarıma kurmuştum. Keşke kurmasaydım kaldırması bile ayrı bir zahmet. Normal yollarla kaldıramadığım için direk dosyalarını sildim C den öyle kaldırabildim. O zamandan beri girebilmiş değilim windows defendera. Hatta güvenlik duvarı da kapanmıştı onu açtım.

• + R'ye basın.
  • Çalıştır'a Regedit yazın ve Enter'a basın.
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows Defender'daki DisableAntiSpyware değerini kaldırın.
Hocam teşekkürler, bu adımı daha önce çok denemiştim olmamıştı fakat aswclear ile avastın kalan dosyalarını temizledikten sonra yaptığım için işe yaradı.

İmzamdan Aida64, sistem tarama 1 ve 2 sonuçlarını paylaşın.
Hocam sorunum çözüldü, bunları yapıp raporları size atmama hala gerek var mı?

Anlaşılan sorun tam çözülmemiş. Defender ı açıp tarama yaptığım zaman taramanın yarısında yine aynı şey ''bu uygulama grup ilkesi tarafından devre dışı bırakıldı''

Login - Dropbox
Login - Dropbox
Login - Dropbox
İnşallah doğru şeyleri doğru yere atmışımdır :D, Murat hocam buyrun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı