Evet virüs olma ihtimali var. Kendini gizlemiş olabilir dosyanın içerisine. Defender yerine sağlam bir AV program ile tam tarama yap. Kaspersky öneriyorum.
Evet virüs olma ihtimali var. Kendini gizlemiş olabilir dosyanın içerisine. Defender yerine sağlam bir av program ile tam tarama yap. Kaspersky öneriyorum.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
www.kaspersky.com.tr
Taratın, ve Kaspersky kendisini bile tarıyor öyle kaliteli bir antivirüs hepimiz öneriyoruz.
Dışlamalar yazan şey anladığım kadarıyla bir istisna listesi. Çoğu antivirüs programında var. Kaspersky'da da rastladım. Eklediğiniz dosya ya da URL'leri taramıyor ve onlara karşı artık korumuyor.
Bu ayar Kaspersky'da da var.
Dışlamalar yazan şey anladığım kadarıyla bir istisna listesi. Çoğu antivirüs programında var. Kaspersky'da da rastladım. Eklediğiniz dosya ya da URL'leri taramıyor ve onlara karşı artık korumuyor.
Bu ayar Kaspersky'da da var. Eki Görüntüle 1055138
Dışlamalar kısmına bir dosya koyduğunuzda antivirüs bir tarama yaparken dışlama kısmında olan dosyayı görmez ve taramaz yani kısacası virüs taramalarına sokmak istemediğiniz dosyaları dışlamalara eklersiniz.