Windows Defender doğru sonuç veriyor mudur?

Kaspersky deneme süresi bittikten sonra bile korumaya devam ediyor.

Hocam bir sorun olacağını sanmıyorum içinizin rahat etmesi içinde Malwarebytes ile taratabilirsiniz. Eğer çok fazla bilmediğiniz sitelerde gezmiyorsanız Defender yeterli olur. İllaki bir program istiyorsanız sisteminize uygun bir programı tercih ediniz Kaspersky hafif bir yazılımdır ama sisteminiz iyise BitDefender kullanmanızı öneririm.
Yazdığım yazılımlarını ikisi de belirli bir günü aşmayacak şekilde deneme süresi sunuyor diye biliyorum hocam.
Sen o ZIP dosyasını açmamışsan eğer bir sorun olmaz eğer açıp içiyle etkileşime girdiysen büyük sıkıntıdasın (ESET, Kaspersky, VirusTotal ile tarama yapman gerekebilir)
Virüs bulaşmış mıdır bilmem ama Windows Defender'a güvenme (Kaspesky antivirüs kullanmanı tavsiye ederim)
Rar dosyasını hiç açmadım. Sadece direk indirilenlerden sildim. Hiç etkileşimim olmadı. Bir sorun olur mu bunlara rağmen?

Tehdit adının sonu ML ile bitmiyorsa doğrudur. ML ise yanılma payı içerir.
Defender açık olduğu sürece sistem enfekte olmaz, harici bir antivirüs de gerekmez -hedef alınacak kadar önemli biri değilseniz.

Ayrıca AV-C'nin ATP testlerinde de iyi sonuçlar aldığı düşünülürse önemli biri için bile yeterli gelebilir Defender.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı