Çözüldü Windows Defender "Eylemler Önerildi" uyarısı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Devolve

Hectopat
Selam, az önce Windows Defender "eylemler önerildi" uyarısı verdi. Uyarıyı kendim fark ettim, daha önce de vermiş olabilir. Normalde bilgisayarıma internetten fotoğraf dahil indirmem. Bugün ise Steam'den sadece 4 tane oyun indirdim. Virüs bulaşmış olabilir mi? Malwarebytes vb. kurmak istemiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Şimdi gördüm, kusura bakmayın. Sadece bildirim olarak öyle diyordu, hızlı tarama yaptıktan sonra düzeldi. Şu an herhangi bir sorun yok.

Muhtelemelen OneDrive yedekleme uyarısıdır bende de eylemler önerildi deyip bu uyarıyı veriyor bazen. Defender ayarlarına girip karantinaya alınan dosya olup olmadığına bakabilirsiniz.
Önerdiği eylemler nedir? Onedrive yedekleme uyarısı gibi basit bir şey olabilir içeriğe bakın.
Şimdi gördüm, kusura bakmayın. Sadece bildirim olarak öyle diyordu, hızlı tarama yaptıktan sonra düzeldi. Şu an herhangi bir sorun yok.

Muhtelemelen OneDrive yedekleme uyarısıdır bende de eylemler önerildi deyip bu uyarıyı veriyor bazen. Defender ayarlarına girip karantinaya alınan dosya olup olmadığına bakabilirsiniz.

Çözüm
Karantinaya alınan bir dosya yoktu, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…