Ekran görüntülerinde görülebileceği gibi "Eylemler önerildi" diyor ama Windows Defender'ın her yerini kontrol edip her şeyi aktif etmeme rağmen hala yeşil olmuyor. Sadece sinir bozucu olduğu ve merak ettiğim için soruyorum, bilgisayarımda virüs olduğuna dair bir endişem yok ama bunu nasıl çözebilirim?
Yaklaşık yarım saattir arıyorum, 50 tane sekme açtım Windows Defender'ın altını üstüne getirdim bunu aktif edince çözüldü.
Hayır hiç yönlendirmiyor da şuraya gidin şunu aktif edin falan diye rastgele denk geldim sadece. Rezil bir işletim sistemi.
Yaklaşık yarım saattir arıyorum, 50 tane sekme açtım Windows Defender'ın altını üstüne getirdim bunu aktif edince çözüldü.
Hayır hiç yönlendirmiyor da şuraya gidin şunu aktif edin falan diye rastgele denk geldim sadece. Rezil bir işletim sistemi.
Bende de aynı sorun vardı 5 kez PC'yi açtım kapadım düzelmeyince yönteminizi denemeye çalıştım fakat bende açıktı hepsi sonra Avast ile tam tarama yapıp PC'yi yeniden başlattım bu sefer sorunun nerede olduğunu gösteriyordu. Windows Defender Bellek bütünlüğü ayarı kapalıymış onu açtım düzeldi şimdi.