Hayır. Kesinlikle yeterlidir. Diğer durumlar kullanıcının dikkatine bağlıdır. Kullanıcı dikkatli değilse isterse tüm servetini Antivirüs firmalarına döksün. Değişen bir şey olmaz.
Hayır. Kesinlikle yeterlidir. Diğer durumlar kullanıcının dikkatine bağlıdır. Kullanıcı dikkatli değilse isterse tüm servetini Antivirüs firmalarına döksün. Değişen bir şey olmaz.
Ben sadece günümüzde harici bir güvenlik yazılımı AV kullanılmasını gerektiğini belirttim. Herkesin tercihi farklı bu konuda ki kişide kullanmak zorunda değil sizde zorunlu değilsiniz dediğim gibi herkesin tercihi farklı
Ben sadece günümüzde harici bir güvenlik yazılımı AV kullanılmasını gerektiğini belirttim. Herkesin tercihi farklı bu konuda ki kişide kullanmak zorunda değil sizde zorunlu değilsiniz dediğim gibi herkesin tercihi farklı
Fidye zararlıları dediği sizin dosyalarınızı şifreleyip para talep eden zararlılar var, onlar. Ancak Defender yetersizdir, @kakaolupuding'nün dediği gibi Free bile olsa kaliteli bir AV kullanılmalı, tabii ki ücretli versiyonlar (kaliteli olanlardan bahsediyorum) daha iyi koruma sağlayacaktır.
Dikkatli olmak zaten her şeyin başı. Ancak dikkatli olmak tek başına yeterli olmuyor, bir AV yine gerekli.
Eski adım Son Bitdefender Bükücü idi Sosyal'de Eskiden çok crack'li yazılım vs. kullanıyordum Defender hep açıktı fakat hiç uyarı vermiyordu. Sonra virüs girdi format attım ve Bitdefender satın alıp kullanmaya başladım artık kapatsanız bile uyarı veriyor (Eicar test dosyasının inmesine izin vermemişti kapalı iken denemek istemiştim.).