Elsun
Decapat
Windows Defender Fidye yazılımına karşı koruma ayarını açmalı mıyım? Bu ayar nedir ve neye yarar?
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Defender yeterli değildir başka bir AV kullanabilirsiniz mesela Bitdefender veya Kaspersky.Windows Defender Fidye yazılımına karşı koruma ayarını açmalı mıyım? Bu ayar nedir ve neye yarar?
Hayır. Kesinlikle yeterlidir. Diğer durumlar kullanıcının dikkatine bağlıdır. Kullanıcı dikkatli değilse isterse tüm servetini Antivirüs firmalarına döksün. Değişen bir şey olmaz.Windows Defender yeterli değildir başka bir AV kullanabilirsiniz mesela Bitdefender veya Kaspersky.
Tabiki de yetersizdir. Mutlaka free de olsa kullanılmalı bir AV hele ki günümüzde.Hayır. Kesinlikle yeterlidir. Diğer durumlar kullanıcının dikkatine bağlıdır. Kullanıcı dikkatli değilse isterse tüm servetini Antivirüs firmalarına döksün. Değişen bir şey olmaz.
Windows Defender, Free bir AV değil.Tabiki de yetersizdir. Mutlaka free de olsa kullanılmalı bir AV hele ki günümüzde.
Ben sadece günümüzde harici bir güvenlik yazılımı AV kullanılmasını gerektiğini belirttim. Herkesin tercihi farklı bu konuda ki kişide kullanmak zorunda değil sizde zorunlu değilsiniz dediğim gibi herkesin tercihi farklıWindows Defender, Free bir AV değil.Hatta AV bile sayılmaz. Ve Windows'taki en büyük güvenliği kendisi oluşturuyor.
Windows Defender'in yetersiz olduğu konusunda yanılıyorsun. Ciddi söylüyorum.Ben sadece günümüzde harici bir güvenlik yazılımı AV kullanılmasını gerektiğini belirttim. Herkesin tercihi farklı bu konuda ki kişide kullanmak zorunda değil sizde zorunlu değilsiniz dediğim gibi herkesin tercihi farklı![]()
Eski adım Son Bitdefender Bükücü idi Sosyal'deWindows Defender'in yetersiz olduğu konusunda yanılıyorsun. Ciddi söylüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.