- Makaleler
- 1
Yaklaşık 3 gündür böyle ve düzelmedi.Windows defender ı kimse kullanmıyor, gereksiz yük bindiriyor sisteme. Webroot Secureanywhere öneriyorum, çalıştığını hissetmiyorsunuz bile.
Soruna gelecek olursak; Deyimleşmiş olan "Bi kapa aç düzelir" çözümünü öneriyorum![]()
Bilgisayarda tek kullanıcı benim ve Gmail hesabım hariç hiçbir hesap yok.Umarım Defender virüs tarafından uçurulmamıştır. Benzer bir hatayı ben de alıyorum ancak nedeni ise okul mail adresini Windows'ta kullanmakta olduğum içindi.
Denetim masasına girip kullanıcı hesabı bölümünden yönetici olduğunuzu teyit edin. Yine aynı sayfada diğer kullanıcıları yönet deyerek varsa diğer hesapları kontrol edin. Ek olarak Microsoft hesabı kullanıyor musunuz?
Hocam Minecraft regediti ile uğraştığım için kayıt defterini bozmuş olduğumdan kaynaklanmış sorun. Düzeldi,çok teşekkürler.Ardından sisteminizi yeniden başlatabilir ve sorunun devam edip etmediğini bildirebilirsiniz. @Hirok
- Windows tuşu + R kombinasyonu ile çalıştırı başlatarak içerisine regedit yazınız.
- Kayıt defteri düzenleyicisinin içerisinde bulunan arama kısmına HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender adresini kopyalayınız.
- Yönlendirilen adresteki sağ bölümde bulunan DisableAntiSpyware ögesine sağ tıklayarak temizleyiniz.
@Hirok, sorununun çözüldüğüne sevindim. Umarım Minecraft'ı orijinal olarak satın almış bir şekilde oynuyorsundur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.