Çözüldü Windows Defender hatası 0x80073b01

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Belki bende bozmuş olabilirim ASC'nin uninstaller yazılımından bi kaç garip isimde program silmiştim onların bozduğunu düşündüm fakat geri yükleme yaptım geri geldiler problem çözülmedi tekrar silsem mi acaba ?

Aynı hatayı bende de verdi, ancak ben herhangi bir program yüklememiştim. 3 gün pc yi açmadım, açtığımda hata verdi. Bilgisayardan çok fazla anlamıyorum bu nedenle anlayacağım bir şekilde bana da yardımcı olabilir misiniz ?

Aynı hatayı bende de verdi, ancak ben herhangi bir program yüklememiştim. 3 gün pc yi açmadım, açtığımda hata verdi. Bilgisayardan çok fazla anlamıyorum bu nedenle anlayacağım bir şekilde bana da yardımcı olabilir misiniz ?
Aynı hatayı mı alıyorsunuz? Eğer öyleyse konuda anlatılan işlemleri sırayla yaparsanız düzelebilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı