Windows Defender hizmet başlatılamadı hatası

CHRİS W4LKER

Decapat
Merhaba arkadaşlar benim 9 senelik bir bilgisayarım var onboard ekran kartı kullanıyorum ancak yine de idare ediyoruz bir şekilde benim bir kardeşim var kaç kere onun yüzünden bilgisayara virüs bulaştı normalde format atıyordum geçiyordu ama bu sefer öyle olmadı bir oyunun hilesinimi ne indirmiş sonra bilgisayarda uyarı veriyordu ikide bir Windows Defender çalışmayı durdurdu diye bende o zaman anlamıştım virüs bulaştığını yüksek ihtimal virüsü kim attıysa Windows Defender'ı kapatmaya çalışıyordu ben hemen götürüp bilgisayara kökten format attırdım sonra PC'yi açtım bir sıkıntı yoktu virüs gitmiş gibiydi ancak bir şey fark ettim Windows Defender açılmıyor bir hata veriyor sanırım virüs bilgisayarda bir hasar bırakmış bu yüzden bu hatayı veriyor çözümünü bilen var mı normalde Kaspersky Free antivirüs falan yüklerimde PC aşırı kötü Intel HD Graphics family ekran kartı eski nesil bir işlemci 4 GB RAM o yüzden virüs programı yükleyince çok yavaşlıyordu PC Windows Defender o kadar yavaşlatmıyordu çözümünü bilenler lütfen yazsın.
Hata:

1625501343132.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı