Windows Defender Hizmet Başlatılamadı Hatası

MESSATSU

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayara format attırdıktan sonra Windows Defender kullanamamaya başladım resimdeki gibi bir hata geldi ben de hiç uğraşmadım Eset indirdim fakat Eset online oyunlarda kasma yapıyor LoL için bilet attığımda Eset'in oyun modunu etkinleştirmem istendi öylede yaptım fakat 5-10 saniye sonra oyun modundan çıkıyor bu kasmadan kurtulmak için Eset'i silip Windows Defender kullanmak istiyorum fakat resimdeki problemden dolayı kullanamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eset kalıntıları mevcuttur. Tüm Antivirusleri Kaldırma Aracı rehberden yararlanıp kaldırabilirsin. Defender bilgisayar için hiç yeterli değildir. En kısa zamanda antivirüs edinmelisin. Yoksa bilgisayarın virüse çok açık olacaktır.
Teşekkürler o zaman ayrı bir konuda iyi bir antivirüs programı araştırmalıyım. Özelliklede oyunlarda kasmayan. Görev yöneticisinden baktığımda bellek bölümünde Eset 150mb kaplıyordu ayrıca lag sorunu falanda çıkartabiliyormuş

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı