Windows Defender İşlemciyi Çok Fazla Kullanıyor

user_8899

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, benim bilgisayarım dizüstü ve ben Java ve MP4 oynatmak için kullanıyorum ve gayet yeterli. Sistem özelliklerim ise şöyle SSD+HDD iki diskim var. 4 GB RAM ve Intel Pentium 2020m var, bilgisayar işimi görüyor.

Technopat ekibinin tavsiyesi üzere UEFI Windows 10 kullanıyorum ve görev yöneticisinden baktığımda işlemciyi çok fazla kullanan ve sıklıkla tarayıcıda gezinirken kasılmalara yol açan Windows Defender hizmeti dikkatimi çekti.
Bu Defender hizmeti benim bilgisayarın performansını engelliyor. Windows 7'ye geçmek sorunu mu çözer mi?

Hizmetlerden devre dışı bırakabilirsin Windowsun en saçma özelliği nefret ederim defender'den.

Bu tip videolara bakabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hizmetlerden devre dışı bırakabilirsin Windowsun en saçma özelliği nefret ederim defender'den.

Windows 10 un yeni sürümlerinde Windows Defender hizmeti kapatılmıyor diye biliyorum

Şöyle bir yol daha var , Windows 10 um varken denemiştim ve başarılı olmuştu.

Windows defenderi açıp tüm antivirüs , smartscreen , bildirimeri falan kapatın

Eğer hala çok kullanıyorsa Görev Zamanlayıcısı nı açın ve kenardan "Görev Zamanlayıcısı Kitaplığı" seçeneğinin çift tıklayın sonra "Microsoft" klasörüne çift tıklayın sonra "Windows" klasörüne çift tıklayın ve "Windows Defender" i bulup tıklayın , sonra sağdaki tüm zamanlanmış görevlere sağ tıklayıp "Devredışı Bırak" diyin. Bazı zamanlanmış görevler devredışı bırakılmayabilir onlar kalsın

Eğer hala çok harcıyorsa Windows Defender i açın sonra görev yöneticisini açın Windows Defender ' e sağ tıklayıp dosya konumunu aç diyin sonra geri gidip Windows Defender klasörünü yeniden adlandırın ve sonuna "_old" ekini getirin yani "Windows Defender_old" yapın böylece Windows , Windows defender in dosyasını bulamayacak ve açılamayacak

Yine çok kullanıyorsa hizmetlerden kapatmayı deneyin belki olur.

Regedit üzerinden komple kapatılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…