Rehber Windows Defender Kaldırma

Silinmesi için zaten 2 sebep var 1-) ya tamamen av kullanmayacaklar. 2-) defender dışında kullanacak ve defenderın arka planda kafasına göre hareket etmesini istemeyenler (ben)

Silinmesi için zaten 2 sebep var 1-) ya tamamen av kullanmayacaklar. 2-) defender dışında kullanacak ve defenderın arka planda kafasına göre hareket etmesini istemeyenler (ben)
Tamam işte, ben 1. grubu uyardım.

İlk olarak komut istemine C: yazdığımda sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor. Oysa bilgisayarımda Program Files yolu ''C:\Program Files'' şeklinde.
Antimalware Service Executable hala etkin ama windows defender çalışmıyor şuan hiçbir şekilde. Defender Control ile kaldırayım desem karantinaya alınan dosyalara erişemiyorum, acayip bir durum oldu şuan
Del /f /s /q SecurityHealthHost.exe

Del /f /s /q SecurityHealthService.exe

Del /f /s /q SecurityHealthSystray.exe

Sanırım bir tek bunları silebildim.

Sorunum kesme işaretini soldaki " tuşla değil de '' şeklinde yapmammış Cahillik başa bela, özür diliyorum.

Son düzenleme:
Sorsavuş çok detaylı anlatım için teşekkür ederim , çok işime yaradı

Beceremedim kodları videosu falan yok mu alt+34 yapıp tırnak koyuyorum kabul etmiyor konum doğru olduğunu düşünüyorum bilmiyorum……

hocam ilk defa yapıcam yanlış birşey yazarsak sorun olurmu birde boşluk bırakmıssınız ya alta enter ilemi

Güzel rehber hocam. Ellerinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…