Windows Defender kapanıyor

Abdullah Kaya12

Picopat
Arkadaşlar merhaba öncelikle bu sorunu bu forumda başka biri daha yaşamış fakat onunki çözüm bulmadığı için açıyorum. Sorun da denir mi bilmiyorum. Neyse her yeniden başlatma gerektiren güncellemelerden 24 saat falan sonra(format buna dahil geçen hafta bilgisayarıma format attım o zaman da oldu) resimdeki Defender bölümü kapanıyor sonra el ile tekrar açıyorum ama sadece o bölüm başka bir şey değil. Kaspersky var bilgisayarımda ama virüs kaynaklı değildir diye düşünüyorum, sonuçta formattan sonra da oldu. Bilen birisi açıklayabilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    2 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kaspersky kullanmadan önce de böyleydi Kaspersky'ı kullanmaya yeni başladım hemen hemen. Sadece yeniden başlatma isteyen güncellemelerden sonra oluyor dediğim gibi.
E, tamam. Kaspersky sisteme kurulunca Defender kapatır, güncelleme yeniden başlatmalı ise tekrardan açar. Güvenlik yazılımı da bunu geri kapatır genelde. Kapatmazsa biz elimizle kapatırız. Daha normal ne var ki?

E, tamam. Kaspersky sisteme kurulunca Defender kapatır, güncelleme yeniden başlatmalı ise tekrardan açar. Güvenlik yazılımı da bunu geri kapatır genelde. Kapatmazsa biz elimizle kapatırız. Daha normal ne var ki?

Ben izah edememiş de olabilirim ama şöyle söyleyeyim. Bilgisayarımda Kaspersky olmadığını düşünün. Defender neden kapatsın ki bahsettiğim uygulama ve tarayıcı denetimini? Bir de neden sadece uygulama ve tarayıcı denetimi?

Ben izah edememiş de olabilirim ama şöyle söyleyeyim. Bilgisayarımda Kaspersky olmadığını düşünün. Defender neden kapatsın ki bahsettiğim uygulama ve tarayıcı denetimini? Bir de neden sadece uygulama ve tarayıcı denetimi?
Hocam olmasına gerek yok zaten. Sisteminde bir güvenlik yazılımı varsa o genelde kapalıdır. Sizin dediğinizi çok iyi anlıyorum yoksa.

Bende de kapalı uygulama ve tarayıcı denetimi zira onun işini kurduğum normal güvenlik yazılımı görüyor. Yani herhangi bir sorun yok.

Önceden de öyleydiyse zaten o kullanıcıya bırakılmış bir ayardır muhakkak.

Hocam olmasına gerek yok zaten. Sisteminde bir güvenlik yazılımı varsa o genelde kapalıdır. Sizin dediğinizi çok iyi anlıyorum yoksa.

Bende de kapalı uygulama ve tarayıcı denetimi zira onun işini kurduğum normal güvenlik yazılımı görüyor. Yani herhangi bir sorun yok.

Önceden de öyleydiyse zaten o kullanıcıya bırakılmış bir ayardır muhakkak.

Hocam ne bileyim 24 saat sonra falan kapanınca farklı düşünmüştüm ben, teşekkürler.

Şüpheniz varsa Kaspersky ile tam tarama yaptırabilirsiniz hocam, temiz çıkarsa temizdir genel itibarıyla.

Tam tarama yaptım hocam temiz çıktı ama şifreli klasör bulmuş ‘’parola korumalı arşiv tespit edildi’’ yazıyor. Bahsettiği dosyaya girmeye çalıştığımda parola falan istemedi anlamadım gitti :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı