Windows Defender kapatılmalı mı?

Kangal Sucuk

Decapat
Daha fazla  
Windows Defender'in çok RAM yediği söyleniyor. Korsan oyun indirmiyorum ve sistemde Kaspersky var sistemi daha hızlı hale getirmek için Windows Defender'i kapatsam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Defender'in çok RAM yediği söyleniyor. Korsan oyun indirmiyorum ve sistemde Kaspersky var sistemi daha hızlı hale getirmek için Windows Defender'i kapatsam sorun olur mu?
Defender sisteme başka antivirüs girince deaktive oluyor zaten. Elleşeceğin bir şey yok.

Sanallaştırma tabanlı korumaları kapatınca düzeliyor bu arada, illa defender kullanacak arkadaşlar için söylüyorum.

Kaspersky goat.

Bence sistemini yavaşlatan Kaspersky'ın kendisidir, hepsini kaldırıp sadece deffender kullanssan da yeterli sadece dediklerini yapıyorsan.

Bence sistemini yavaşlatan Kaspersky'ın kendisidir, hepsini kaldırıp sadece deffender kullanssan da yeterli sadece dediklerini yapıyorsan.
Daha az kullanıyor. RAM ve rastgele taramalarda daha az yiyor. Sistemin sesinin azaldığını ve kaynak kullanımlarını kendim gözlemledim.

En iyi antivirüs her zaman sensin. Kaç sene oldu Defender kullanmıyorum arada Malwarebytes ile taratıyorum bir tane bile virüs bulaşmamış.

Bilindik AV'ler yüklediğinde çoğu bileşeni devre dşı kalıyor Defender da. Bu yüzden görev yöneticisinde yüksek kaynak kullanımlarında Defender yazılımındna iki servis veya uygulama bulunmuyorsa sorun yok.

En iyi antivirüs her zaman sensin. Kaç sene oldu Defender kullanmıyorum arada Malwarebytes ile taratıyorum bir tane bile virüs bulaşmamış.
Onca yazılım zaten boşuna üretiliyor, dandik bir pdf dosyasından gelen bitlocker bütün sistemi kitleyince artık neden kullanıldığına ikna olursun diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı