N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum. Crackli oyun indirmiştim. Cracki karantinaya al dedim ama koruma geçmişi diyorum göstermiyor. Hacktool/Crack ismi. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2022
Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum. Crackli oyun indirmiştim. Cracki karantinaya al dedim ama koruma geçmişi diyorum göstermiyor. Hacktool/Crack ismi.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.658 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #2 Noodleyiyenkel dedi: Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum. Crackli oyun indirmiştim. Cracki karantinaya al dedim ama koruma geçmişi diyorum göstermiyor. Hacktool/Crack ismi. Genişletmek için tıkla... Defender'a gir. Orada olması lazim. Yoksa silinmiştir. Artı 0 Eksi
Noodleyiyenkel dedi: Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum. Crackli oyun indirmiştim. Cracki karantinaya al dedim ama koruma geçmişi diyorum göstermiyor. Hacktool/Crack ismi. Genişletmek için tıkla... Defender'a gir. Orada olması lazim. Yoksa silinmiştir.
KS KS N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #3 Greenville dedi: Defender'a gir. Orada olması lazim. Yoksa silinmiştir. Genişletmek için tıkla... Karantinaya al dedim sonra eylemleri başlat dedim. Sonra otomatik tarama yaptı kendisi bilgisayarı kapattım çok kastı. Artı 0 Eksi
Greenville dedi: Defender'a gir. Orada olması lazim. Yoksa silinmiştir. Genişletmek için tıkla... Karantinaya al dedim sonra eylemleri başlat dedim. Sonra otomatik tarama yaptı kendisi bilgisayarı kapattım çok kastı.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.658 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #4 Noodleyiyenkel dedi: Karantinaya al dedim sonra eylemleri başlat dedim. Sonra otomatik tarama yaptı kendisi bilgisayarı kapattım çok kastı. Genişletmek için tıkla... Kendisi silmiş. Korsana destek yok. Ilk mesajınız sanmıştım. Artı 0 Eksi
Noodleyiyenkel dedi: Karantinaya al dedim sonra eylemleri başlat dedim. Sonra otomatik tarama yaptı kendisi bilgisayarı kapattım çok kastı. Genişletmek için tıkla... Kendisi silmiş. Korsana destek yok. Ilk mesajınız sanmıştım.