Windows Defender Karantinaya Alınan Zararlı Öğeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kemal3350

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Arkadaşlar dün stream yapan bir yayıncıyı izlerken sohbet kısmındaki birtane kullanıcı link yazdı sohbet kısmına bende öyle rastgeldi boş bulundum tıkladım. Tıkdıktan sonra hemen bi dosya indi otomatikman Windows Defender ise bu zararlı öğeyi karantinaya almıştır dedi bende karantinadan sildim. Ondan sonrasında ise KIS 2016, Malwarebytes ve 360 ile tarattırdım hiç bir zararlı öğe çıkmadı ama içim rahat değil illede temiz kurulum yapmak istiyorum. Sizce yapmama gerek var mıdır? Şimdiden bütün cevap verecek arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Ne olur ne olmaz. Belki de adam keylogger yüklemiştir. Ya da farklı bir virüs. Bence sıfırdan kurulum yapmak ve bir daha kaynağı bilinmeyen linklere tıklamamak en iyisi :D

Arkadaşlar dün stream yapan bir yayıncıyı izlerken sohbet kısmındaki birtane kullanıcı link yazdı sohbet kısmına bende öyle rastgeldi boş bulundum tıkladım. Tıkdıktan sonra hemen bi dosya indi otomatikman Windows Defender ise bu zararlı öğeyi karantinaya almıştır dedi bende karantinadan sildim. Ondan sonrasında ise KIS 2016, Malwarebytes ve 360 ile tarattırdım hiç bir zararlı öğe çıkmadı ama içim rahat değil illede temiz kurulum yapmak istiyorum. Sizce yapmama gerek var mıdır? Şimdiden bütün cevap verecek arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bence evham yapmaya gerek yok. KIS bilgisayarında varken Windows Defender nasıl açık kalabiliyor?

Bence evham yapmaya gerek yok. KIS bilgisayarında varken Windows Defender nasıl açık kalabiliyor?
Hocam bilgisayarımda herhangi bir virüs programı yoktu.Bu olay olduktan sonra yükledim KIS 2016 ve diğer antivirüs programlarını.Defender zaten Kaspersky antivirüs programını yükletikten sonra deaktif oldu.

Ne olur ne olmaz. Belki de adam keylogger yüklemiştir. Ya da farklı bir virüs. Bence sıfırdan kurulum yapmak ve bir daha kaynağı bilinmeyen linklere tıklamamak en iyisi :D
Kesinlikle kardeşim ya. Normalde hiç ama hiç tıklamam dediğim gibi rastgeldi ya da olası varmış oldu işte.

Windows Defender bile bulmuş ve karantinaya almışsa ve oradan silmişsen o kadar korkulacak bi durum yok.

KIS ile taradıysan sorun yok.
Evet hocam yukarıda belirttiğim bütün antivirüs programları ile tarattırdım hiç bi zararlı öğe bulmadı ama Yılmaz Çabuk arkadaşımız daha başka bir yorum yazmış o yorumu nasıl değerlendiyorsunuz?

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Temiz kurulum yapmamaya karar verdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı