Çözüldü Windows Defender nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

350070

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Arkadaşlar oyunlarda FPS düşmesi yaşıyorum düzenli olarak, özellikle LoL'de yaşıyorum.
Disk kaynaklarında sorun olabilir diye düşündüm. İki farklı disk var ve ikisine de defrag yaptım bir faydası olur diye.
İlk başta James Donkey 120 GB SSD'ye kurdum LoL'ü, droplar bitmedi.
Daha sonra 5400 RPM 1 TB Seagate SSHD'ye kurdum ama droplar bitmedi.

Sonra Görev Yöneticisi'nden antimalware'nin çok yüksek CPU tükettiğini gördüm ve arada bir değişen bellek miktarı var. Bazen 120 MB bazen 1 GB tüketiyor. Bence Windows Defender buna yol açıyor.

İnternetten kapatma yollarına baktım;
- Gerçek zamanlı korumayı kapat ayarı işe yaramadı.
- Kayıt defterine "DisableAntiSpyware" girdisini gerekli dizine ekleyerek yeniden başlattım ama işe yaramadı.

Bildiğiniz kapatma yolu var mıdır başka?
Kaldırmak istemiyorum çünkü arada bir virüs taraması yapmak için açacağım.

CPU ve GPU: Ryzen 3 3200G ve Vega 8,
Anakart B450M S2H,
RAM: 2 X 8 GB Kingston HyperX 3200 MHz,
Depolama birimleri: 120 GB James Donkey SSD ve 5400 RPM 1 TB Seagate SSHD.

Alternatif bir AV kur en basit yöntem.

Zamanında bir sürü kurdum ama sürekli kendiliğinden açılan pop-uplar çok rahatsız ediciydi ve yüksek CPU ve bellek tüketiyordu Defender gibi.
Çözüm. :)
Defender Control isimli araçla yapabilirsiniz.
Allah razı olsun. Kapattım sayenizde.

[Saat: 21.11]
Arkadaşlar arka planda YouTube'dan video açtım ve LoL'e girdim.
En yüksek ayarlarda oynadım ve bir tane bile FPS düşüşü yaşamadım. Herkese teşekkür ettim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı