İki bilgisayara da tam olarak aynısını yüklediğine emin misin? Muhtemelen modifiyeli bir Windows'dur. Orijinal Windows'da standart olarak yüklüdür.İnternet kafede yükletmiştim Bilmiyoum tam olarak Ama onu daha önceki Bilgisyarımada yükletmiştim onda Windows Defender vardı...
hayır eski pc deki windows sürümü biraz eski şu an ki en son sürümüİki bilgisayara da tam olarak aynısını yüklediğine emin misin? Muhtemelen modifiyeli bir Windows'dur. Orijinal Windows'da standart olarak yüklüdür.
Lisansta KMSpico gibi bir şey ile etkinleştirilmiştir büyük ihtimalle. Eğer önemli bir veriniz yoksa kurulumu kendiniz yeniden yapın.
Aynen dediğim gibi. Şu an kullandığın modifiyeli.hayır eski pc deki windows sürümü biraz eski şu an ki en son sürümü
Lisansta KMSpico gibi bir şey ile etkinleştirilmiştir büyük ihtimalle. Eğer önemli bir veriniz yoksa kurulumu kendiniz yeniden yapın.
ben kendim yapmayı beceremediğim için inetnet kafeciye yaptırıdmAynen dediğim gibi. Şu an kullandığın modifiyeli.
Arkadaşın dediğini yapabilirsiniz.
peki denerim ama hani daha kolay bi yolu yokmu mesela windows defenderin indirme linki falan yokmu ?@Kiivanc videodaki şeyleri yapacaksınız sadece, zaten bir sıkıntı yaşarsanız yeni konu açın ki yardımcı olalım.
Malesef yok diye biliyorum. O bir sistem uygulaması. Sonradan dağıtılabilir değil.ben kendim yapmayı beceremediğim için inetnet kafeciye yaptırıdm
peki denerim ama hani daha kolay bi yolu yokmu mesela windows defenderin indirme linki falan yokmu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.