Windows Defender PC'de yok

Asıl sorun şu an kullandığınız Windows'un modifiyeli olma ihtimali. Genelde bunlar kırpılmış oluyor ve Defender kaldırılıyor. Bakın en iyisi siz attığım videolara göre kurulum yapmaya çalışın. Eğer ki bir sorun olursa ve yapamazsanız yeni konu açın, beni etiketleyebilirsiniz.

Asıl sorun şu an kullandığınız Windows'un modifiyeli olma ihtimali. Genelde bunlar kırpılmış oluyor ve Defender kaldırılıyor. Bakın en iyisi siz attığım videolara göre kurulum yapmaya çalışın. Eğer ki bir sorun olursa ve yapamazsanız yeni konu açın, beni etiketleyebilirsiniz.
Siz bunları yapın. Bir sorun yaşarsanız arkadaşı ve beni etiketlerseniz yardımcı oluruz.

Bu arada modifiyeli olma ihtimalini anlamak için bir şey sorabilir miyim? Arkada hiç bir uygulama açık olmadığında boşta RAM kullanımı ne kadar oluyor?
Başlat menüsündeki uygulama listesinin fotoğrafını da atabilirseniz anlayabiliriz. Defender yoksa daha bir sürü şey yoktur. Belki sistem ayarlarında defender kapatılmıştır. Sonuçta internet Cafe. Korsan oyun memleketi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı