K Kiivanc Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #1 Merhaba, Windows Defender bilgisayarımda yok. Hiç silmedim, nasıl geri yükleyeceğim, bir çözümü var mı?
Merhaba, Windows Defender bilgisayarımda yok. Hiç silmedim, nasıl geri yükleyeceğim, bir çözümü var mı?
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 25 Ekim 2020 #2 Kullandığın Windows'u nereden indirdin?
K Kiivanc Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #3 İnternet kafede yükletmiştim Bilmiyoum tam olarak Ama onu daha önceki Bilgisyarımada yükletmiştim onda Windows Defender vardı...
İnternet kafede yükletmiştim Bilmiyoum tam olarak Ama onu daha önceki Bilgisyarımada yükletmiştim onda Windows Defender vardı...
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 25 Ekim 2020 #4 Kiivanc dedi: İnternet kafede yükletmiştim Bilmiyoum tam olarak Ama onu daha önceki Bilgisyarımada yükletmiştim onda Windows Defender vardı... Genişletmek için tıkla... İki bilgisayara da tam olarak aynısını yüklediğine emin misin? Muhtemelen modifiyeli bir Windows'dur. Orijinal Windows'da standart olarak yüklüdür.
Kiivanc dedi: İnternet kafede yükletmiştim Bilmiyoum tam olarak Ama onu daha önceki Bilgisyarımada yükletmiştim onda Windows Defender vardı... Genişletmek için tıkla... İki bilgisayara da tam olarak aynısını yüklediğine emin misin? Muhtemelen modifiyeli bir Windows'dur. Orijinal Windows'da standart olarak yüklüdür.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 25 Ekim 2020 #5 Lisansta KMSpico gibi bir şey ile etkinleştirilmiştir büyük ihtimalle. Eğer önemli bir veriniz yoksa kurulumu kendiniz yeniden yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lisansta KMSpico gibi bir şey ile etkinleştirilmiştir büyük ihtimalle. Eğer önemli bir veriniz yoksa kurulumu kendiniz yeniden yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K Kiivanc Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #6 kayapater dedi: İki bilgisayara da tam olarak aynısını yüklediğine emin misin? Muhtemelen modifiyeli bir Windows'dur. Orijinal Windows'da standart olarak yüklüdür. Genişletmek için tıkla... hayır eski pc deki windows sürümü biraz eski şu an ki en son sürümü vermillionp2 dedi: Lisansta KMSpico gibi bir şey ile etkinleştirilmiştir büyük ihtimalle. Eğer önemli bir veriniz yoksa kurulumu kendiniz yeniden yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kendim yapmayı bilseyidm yapardım zaten sorun orda kendim yapamadığım için kendime güvenmediğim için internet kafee yaptırdım
kayapater dedi: İki bilgisayara da tam olarak aynısını yüklediğine emin misin? Muhtemelen modifiyeli bir Windows'dur. Orijinal Windows'da standart olarak yüklüdür. Genişletmek için tıkla... hayır eski pc deki windows sürümü biraz eski şu an ki en son sürümü vermillionp2 dedi: Lisansta KMSpico gibi bir şey ile etkinleştirilmiştir büyük ihtimalle. Eğer önemli bir veriniz yoksa kurulumu kendiniz yeniden yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kendim yapmayı bilseyidm yapardım zaten sorun orda kendim yapamadığım için kendime güvenmediğim için internet kafee yaptırdım
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 25 Ekim 2020 #7 Kiivanc dedi: hayır eski pc deki windows sürümü biraz eski şu an ki en son sürümü Genişletmek için tıkla... Aynen dediğim gibi. Şu an kullandığın modifiyeli. vermillionp2 dedi: Lisansta KMSpico gibi bir şey ile etkinleştirilmiştir büyük ihtimalle. Eğer önemli bir veriniz yoksa kurulumu kendiniz yeniden yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediğini yapabilirsiniz.
Kiivanc dedi: hayır eski pc deki windows sürümü biraz eski şu an ki en son sürümü Genişletmek için tıkla... Aynen dediğim gibi. Şu an kullandığın modifiyeli. vermillionp2 dedi: Lisansta KMSpico gibi bir şey ile etkinleştirilmiştir büyük ihtimalle. Eğer önemli bir veriniz yoksa kurulumu kendiniz yeniden yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediğini yapabilirsiniz.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 25 Ekim 2020 #8 @Kiivanc videodaki şeyleri yapacaksınız sadece, zaten bir sıkıntı yaşarsanız yeni konu açın ki yardımcı olalım.
@Kiivanc videodaki şeyleri yapacaksınız sadece, zaten bir sıkıntı yaşarsanız yeni konu açın ki yardımcı olalım.
K Kiivanc Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #9 kayapater dedi: Aynen dediğim gibi. Şu an kullandığın modifiyeli. Arkadaşın dediğini yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ben kendim yapmayı beceremediğim için inetnet kafeciye yaptırıdm vermillionp2 dedi: @Kiivanc videodaki şeyleri yapacaksınız sadece, zaten bir sıkıntı yaşarsanız yeni konu açın ki yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... peki denerim ama hani daha kolay bi yolu yokmu mesela windows defenderin indirme linki falan yokmu ?
kayapater dedi: Aynen dediğim gibi. Şu an kullandığın modifiyeli. Arkadaşın dediğini yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ben kendim yapmayı beceremediğim için inetnet kafeciye yaptırıdm vermillionp2 dedi: @Kiivanc videodaki şeyleri yapacaksınız sadece, zaten bir sıkıntı yaşarsanız yeni konu açın ki yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... peki denerim ama hani daha kolay bi yolu yokmu mesela windows defenderin indirme linki falan yokmu ?
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 25 Ekim 2020 #10 Kiivanc dedi: ben kendim yapmayı beceremediğim için inetnet kafeciye yaptırıdm peki denerim ama hani daha kolay bi yolu yokmu mesela windows defenderin indirme linki falan yokmu ? Genişletmek için tıkla... Malesef yok diye biliyorum. O bir sistem uygulaması. Sonradan dağıtılabilir değil.
Kiivanc dedi: ben kendim yapmayı beceremediğim için inetnet kafeciye yaptırıdm peki denerim ama hani daha kolay bi yolu yokmu mesela windows defenderin indirme linki falan yokmu ? Genişletmek için tıkla... Malesef yok diye biliyorum. O bir sistem uygulaması. Sonradan dağıtılabilir değil.