Windows Defender Python koduna hatalı eylem başlatıyor

lama2923

Centipat
Daha fazla  
2-3 birbirinden farklı Python kodu yazdım hangisini PyInstaller'dan exeye çevirsem "bu virüs" diyor kendi yazdığım kod nasıl virüs çıldıracağım her şeye virüs diyor kod yazmaktan soğuttu, hadi sadece bu kadar desem başkasına attığımda exe yi onlarda "bu virüs" diyor, e ben boşuna mı kod yazdım paylaşamicaksam boşuna mı geliştirdim. Neyse kendi derdim bana kalsın bu Windows Defender'in "bu virüs" demesini engelleyebileceğim bir yöntem var mı çünkü ekrana bir şey yazdırsam bile virüs diyor bu anti virüs. Ne bileyim kütüphanemi kullanmim ne yapayim bypass mı etmem gerekiyor Windows Defender'i ne yapacağım?

Son düzenleme:
2-3 birbirinden farklı Python kodu yazdım hangisini PyInstaller'dan exeye çevirsem "bu virüs" diyor kendi yazdığım kod nasıl virüs çıldıracağım her boka virüs diyor kod yazmaktan soğuttu, hadi sadece bu kadar desem başkasına attığımda exe yi onlarda "bu virüs" diyor, e ben boşuna mı kod yazdım paylaşamicaksam boşuna mı geliştirdim. Neyse kendi derdim bana kalsın bu Windows Defender'in "bu virüs" demesini engelleyebileceğim bir yöntem var mı çünkü ekrana bir şey yazdırsam bile virüs diyor bu ****** anti virüsü. Ne bileyim kütüphanemi kullanmim ne yapayim bypass mı etmem gerekiyor Windows Defender'i ne yapacağım?
1. *** olarak yazdığınız kelime forumda yasak ve ****** bu şekilde yazdığınız kelimede yasak.(argo olduğu için)

1. *** olarak yazdığınız kelime forumda yasak ve ****** bu şekilde yazdığınız kelimede yasak.(argo olduğu için)

Kanka ben ne diyorum sen ne diyorsun sırf **** yazdığım için küfür mü etmiş sayılıyorum oraya çok kötü de yazmış olabilir bu illa küfür işaretimi olmak mı zorunda sansür atınca küfür mü etmiş sayılıyorum orayı kafanda nasıl doldurursan yazıdan anlayacağın şekilde berbat bile yazmış olabilirim. Kime göre neye göre. Argo kullanmanın yasak olduğun bilmiyordum kaldırdım biraz sinirlenmişim yaklaşık 3 saattir bu sorunu çözmeye çalışıyorum sanada sinirlendiysem kusura bakma o dediklerini de kaldırdım bir dahaki seferinde daha dikkat ederim.

Son düzenleme:
Kanka ben ne diyorum sen ne diyorsun sırf **** yazdığım için küfür mü etmiş sayılıyorum oraya çok kötü de yazmış olabilir bu illa küfür işaretimi olmak mı zorunda sansür atınca küfür mü etmiş sayılıyorum orayı kafanda nasıl doldurursan yazıdan anlayacağın şekilde berbat bile yazmış olabilirim. Kime göre neye göre. Argo kullanmanın yasak olduğun bilmiyordum kaldırdım biraz sinirlenmişim yaklaşık 3 saattir bu sorunu çözmeye çalışıyorum sanada sinirlendiysem kusura bakma o dediklerini de kaldırdım bir dahaki seferinde daha dikkat ederim.
Hocam sıkıntı yok sadece bilgini olsun diye söyledim. Yoksa rapor yerseniz 1 saat veya daha uzun ban yiyebilirsiniz.

2-3 birbirinden farklı Python kodu yazdım hangisini PyInstaller'dan exeye çevirsem "bu virüs" diyor kendi yazdığım kod nasıl virüs çıldıracağım her şeye virüs diyor kod yazmaktan soğuttu, hadi sadece bu kadar desem başkasına attığımda exe yi onlarda "bu virüs" diyor, e ben boşuna mı kod yazdım paylaşamicaksam boşuna mı geliştirdim. Neyse kendi derdim bana kalsın bu Windows Defender'in "bu virüs" demesini engelleyebileceğim bir yöntem var mı çünkü ekrana bir şey yazdırsam bile virüs diyor bu anti virüs. Ne bileyim kütüphanemi kullanmim ne yapayim bypass mı etmem gerekiyor Windows Defender'i ne yapacağım?
neden Exe'ye çeviriyorsunuz peki?

Bir de çok uzun değilse kodları paylaşabilir misiniz, bakalım.

burada sebebi yazıyor ayrıca.

Neden Exe'ye çeviriyorsunuz peki?

Bir de çok uzun değilse kodları paylaşabilir misiniz, bakalım.

Burada sebebi yazıyor ayrıca.

Exe'ye çevirmeden kullanıcılara nasıl atabilirim ki her kullanıcıda Python yüklü değil sonuçta, ve Exe'ye çevirdim için içindeki kodları da göremiyorlar sonuçta(tabii cracklemezlerse :D).

Exe'ye çevirmek yerine C#'da bir executer yaratabilirsin. IronPython hedef bilgisayarda Python olmasada scriptleri execute edebiliyordu sanırım. PythonNet vardı birde galiba. Fakat kullandığın modülleri nasıl dahil edersin bir fikrim yok. İki paketle de deneyimim yok.

Anti virüsü(Windows Defender)'ı kapatıp test edebilirsiniz. Uygulamayı atacağınız arkadaşlarınıza da söyleyin uygulamayı indirmeden önce anti virüsü kapatsınlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı