Ozan Ali Öner Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #1 Ben Windows Defender'e girince sayfa bulunamadı diyor. Neden? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2020
A abidik gubidik Centipat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 623 Çözümler 1 20 Mayıs 2020 #2 Sorunuzu desteklemek için bir görsel paylaşmanızı rica ediyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Ozan Ali Öner Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #3 Resüm bu. Dosya Ekleri Screenshot_20200520-133725_WhatsApp.jpg 59,2 KB · Görüntüleme: 81 Artı 0 Eksi
A abidik gubidik Centipat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 623 Çözümler 1 20 Mayıs 2020 #4 Ozan Ali Öner dedi: Resim bu. Genişletmek için tıkla... Şirket bilgisayarı vb. mi kullanıyorsunuz ya da Windows lisansını internetteki ucuz keylerden mi alarak aktifleştirdiniz acaba? Artı 0 Eksi
Ozan Ali Öner dedi: Resim bu. Genişletmek için tıkla... Şirket bilgisayarı vb. mi kullanıyorsunuz ya da Windows lisansını internetteki ucuz keylerden mi alarak aktifleştirdiniz acaba?
KS KS Ozan Ali Öner Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #5 KMSpico adlı uygulamadan aktifleştiritorum. abidik gubidik dedi: Şirket bilgisayarı vb. mi kullanıyorsunuz ya da Windows lisansını internetteki ucuz keylerden mi alarak aktifleştirdiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Yani evet ucuz keyden almıştım Artı 0 Eksi
KMSpico adlı uygulamadan aktifleştiritorum. abidik gubidik dedi: Şirket bilgisayarı vb. mi kullanıyorsunuz ya da Windows lisansını internetteki ucuz keylerden mi alarak aktifleştirdiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Yani evet ucuz keyden almıştım
A abidik gubidik Centipat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 623 Çözümler 1 20 Mayıs 2020 #6 Ozan Ali Öner dedi: KMSpico adlı uygulamadan aktifleştiritorum. Yani evet ucuz keyden almıştım Genişletmek için tıkla... Bu sorunu büyük ihtimalle bu nedenle yaşıyorsunuz, hatta bu uygulama sizin kullanım verilerinize de erişiyor olabilir. Uygulamayı devre dışı bırakmanızı yahut temiz kurulum yapmanızı öneririm, iyi günler! Artı 0 Eksi
Ozan Ali Öner dedi: KMSpico adlı uygulamadan aktifleştiritorum. Yani evet ucuz keyden almıştım Genişletmek için tıkla... Bu sorunu büyük ihtimalle bu nedenle yaşıyorsunuz, hatta bu uygulama sizin kullanım verilerinize de erişiyor olabilir. Uygulamayı devre dışı bırakmanızı yahut temiz kurulum yapmanızı öneririm, iyi günler!