Windows Defender tehdit bulup sildi

Defender tespit edip eylemi yapmış zaten arkadaşlar Kaspersky'ı da yüklese eylem yapılmış nasıl bir sonuç bekliyor sunuz?

T shirt üne dökülen çikolatayı silince geçiyor mu lekesi?
Peki telefonun orijinal ekranı kırıldığında koruyucu takınca düzeliyor mu?

Eylemler > Kaldır yolunu izleyerek karantinadan kaldırın. Endişelenmenizi gerektirecek hiçbir şey yok. İsterseniz iyi bir anti-virus programıyla tarama yapabilirsiniz.

Eylemler > kaldır yolunu izleyerek karantinadan kaldırın. Endişelenmenizi gerektirecek hiçbir şey yok. İsterseniz iyi bir Anti-Virüs programıyla tarama yapabilirsiniz.

Kaldır dedim ne yapmam gerek korkuyorum herhangi bir siteyede girmedim virüs bulaştıracak.

Böyle diğor ne deyim.

Böyle diğor ne deyim.

Kaspersky açılmıyor.
Yukarıdaki linkten isim-soyisim-mail (sahte olması tavsiyemdir) Hitman.Pro'yu indirin fakat açmayın. İnternet bağlantınızı kesin ve güvenli modda bilgisayarı tekrar başlatın. Sonrasında programı çalıştırın ve bulunan tehditlerin yanındaki "Sil" seçeneğini seçerek devam edin.
Devamında bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz.
Kaldır dedim ne yapmam gerek korkuyorum herhangi bir siteyede girmedim virüs bulaştıracak.
Korkmanızı gerektirecek bir şey yok, virüs silindi zaten.

Siz galiba Defender'ı sen son Windows 7'de kullanmışsın. Windows 10 ile UWP sürümünün yayınlanması ile diğer antivirüs programlarına rakip oldu. Ciddi iyileşmeler var.

Hadi ben Defender'ı en son Windows 7'de kullanmış olayım. Gerek bu forumda gerekse genelde kullanan bir sürü insan da mı güvenmiyoruz derken zırvalıyor? Madem o kadar yol aldı, niye bunca insan farklı yollar önermeye hâlâ devam ediyor?

Alacağı çok yol var.

"Sil" diyerek devam edin.

Tamam şu an yükleniyor ne yapmam gerek.

Güvenli moda nasıl alınıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…