Windows Defender tehdit bulup sildi

Kaspersky açılmıyor.
1626465997654.png

Eylemler > kaldır yolunu izleyerek karantinadan kaldırın. Endişelenmenizi gerektirecek hiçbir şey yok. İsterseniz iyi bir Anti-Virüs programıyla tarama yapabilirsiniz.

Kaldır dedim ne yapmam gerek korkuyorum herhangi bir siteyede girmedim virüs bulaştıracak.
1626466108770.png

Böyle diğor ne deyim.
1626466108770.png

Böyle diğor ne deyim.

Kaspersky açılmıyor.
Yukarıdaki linkten isim-soyisim-mail (sahte olması tavsiyemdir) Hitman.Pro'yu indirin fakat açmayın. İnternet bağlantınızı kesin ve güvenli modda bilgisayarı tekrar başlatın. Sonrasında programı çalıştırın ve bulunan tehditlerin yanındaki "Sil" seçeneğini seçerek devam edin.
Devamında bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz.
Kaldır dedim ne yapmam gerek korkuyorum herhangi bir siteyede girmedim virüs bulaştıracak.
Korkmanızı gerektirecek bir şey yok, virüs silindi zaten. :)

Siz galiba Defender'ı sen son Windows 7'de kullanmışsın. Windows 10 ile UWP sürümünün yayınlanması ile diğer antivirüs programlarına rakip oldu. Ciddi iyileşmeler var.

Hadi ben Defender'ı en son Windows 7'de kullanmış olayım. Gerek bu forumda gerekse genelde kullanan bir sürü insan da mı güvenmiyoruz derken zırvalıyor? Madem o kadar yol aldı, niye bunca insan farklı yollar önermeye hâlâ devam ediyor?

Alacağı çok yol var.

"Sil" diyerek devam edin.

Tamam şu an yükleniyor ne yapmam gerek.
Yukarıdaki linkten isim-soyisim-mail (sahte olması tavsiyemdir) Hitman. Pro'yu indirin fakat açmayın. İnternet bağlantınızı kesin ve güvenli modda bilgisayarı tekrar başlatın. Sonrasında programı çalıştırın ve bulunan tehditlerin yanındaki "sil" seçeneğini seçerek devam edin.
Devamında bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz.

Korkmanızı gerektirecek bir şey yok, virüs silindi zaten. :)

Güvenli moda nasıl alınıyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı