Çözüldü Windows Defender trojan virüsü buldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Kaspersky indirin o algılar ve kaldırır. Bazenleri Windows Defender kafayı yiyip kendisi de yapabiliyor. Dosya konumuna bakın bir de neyi virüs olarak görüyor diye. Yine de güvenlik için ek tarama yapın.
Konuyu bir daha canlandırmak istemezdim. Bilgisayarımda stabil çalışmama durumu sezdim. Virüsten şüphelendim. Halihazırda zaten Kaspersky kullannıyordum. 1 ay kadar öncesinde beri.
Ve taratma yaptım sizin dediğiniz gibi Malwarebytes ve Kasperskye'dan trojan buldu fakat bilgisayarım hala stabil çalışmıyor. Neden olabilir? Hatta Malwarebytes tam isimini bilmiyorum; HKEMOFFİCİAL/SOFTWARE kısmında bir şeyler buldu. Sildim hepsini @Starlink_0

Konuyu bir daha canlandırmak istemezdim. Bilgisayarımda stabil çalışmama durumu sezdim. Virüsten şüphelendim. Halihazırda zaten Kaspersky kullannıyordum. 1 ay kadar öncesinde beri.
Ve taratma yaptım sizin dediğiniz gibi Malwarebytes ve Kasperskye'dan trojan buldu fakat bilgisayarım hala stabil çalışmıyor. Neden olabilir? Hatta Malwarebytes tam isimini bilmiyorum; HKEMOFFİCİAL/SOFTWARE kısmında bir şeyler buldu. Sildim hepsini @Starlink_0
Eğer halen daha şüpheleriniz var ise emin olabilmek için antivirüs programları bir şey yapamıyor ise, önemli dosyalarınızı yedekleyin ve temiz kurulum yapınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı