Çözüldü Windows Defender üstünde ünlem var ve açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UMTSTC

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5 9600KF Soket 1151 - 9. Nesil 3.7GHz 9MB Önbellek 14nm İşlemci
MSI GEFORCE RTX 2070 TRI FROZR 8GB GDDR6
Kingston 16GB HyperX Fury Black DDR4 2666MHz CL16 1.2V PC Ram
TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD
Merhaba iyi geceler diliyorum. Alttaki resimde bulunan uyarı bir türlü gitmiyor ve Windows Defender açılmıyor. Sorunun çözümünü bilen bir arkadaş çıkabilir mi acaba? Herkese tekrardan iyi geceler diliyorum.

Not: Onar ve sıfırlama işlemlerini yaptım fakat yardımcı olmadı.

1679689232242.png

Dosya Ekleri

• resim_2023-03-24_232151760.png
    resim_2023-03-24_232151760.png
    9,5 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Recep abinin yolladığı link işine yarıyabilir.

Deniyorum düzelirse güncelleyeceğim.

Merhaba iyi geceler diliyorum. Alttaki resimde bulunan uyarı bir türlü gitmiyor ve Windows Defender açılmıyor. Sorunun çözümünü bilen bir arkadaş çıkabilir mi acaba? Herkese tekrardan iyi geceler diliyorum.

Eki Görüntüle 1713497

Evet, problemi toplamda 4 PC restartından ve 4-5 kere Windows'u onar yaptıktan sonra fixlemeyi başardım.

Çözüm aslında basitmiş gerçekten. Tek yapmak gereken Windows güvenliği + sağ tık -> uygulama ayarları dedikten sonra "sıfırla" ve ardından "onar" yapıp bilgisayarı sıfırlamakmış. Ondan sonra Windows güvenliği uygulamasını tekrardan açın. Eğer koruma ayarlarının altında "bilinmiyor" yazıyorsa hepsine tek tek girip bir problem olup olmadığına bakın. Bir problem görürseniz onu da sıfırlayın. Sonra bilgisayarınızı tekrardan başlatın.

Eki Görüntüle 1713497
Bilgisayarı açıp kapatmayı denediniz mi?

Son güncelleme sonrası Defender'da böyle bir sorun başladı. Hatam yoksa bir sonrakini bekleyeceksiniz:

Bilgisayarı açıp kapatmayı denediniz mi?

2 kere denedim fakat işe yaramadı. Her seferinde böyle oluyor ve maalesef ayarları bile açamıyorum. Şimdi ise Windows'u komple onarıyorum. Geçmesi ümidiyle...

Son güncelleme sonrası Defender'da böyle bir sorun başladı. Hatam yoksa bir sonrakini bekleyeceksiniz:

Anladım. Çok teşekkürler bilgi için sağ olun.

Recep abinin yolladığı link işine yarıyabilir.

Eki Görüntüle 1713497

Evet, problemi toplamda 4 PC restartından ve 4-5 kere Windows'u onar yaptıktan sonra fixlemeyi başardım.

Çözüm aslında basitmiş gerçekten. Tek yapmak gereken Windows güvenliği + sağ tık -> uygulama ayarları dedikten sonra "sıfırla" ve ardından "onar" yapıp bilgisayarı sıfırlamakmış. Ondan sonra Windows güvenliği uygulamasını tekrardan açın. Eğer koruma ayarlarının altında "bilinmiyor" yazıyorsa hepsine tek tek girip bir problem olup olmadığına bakın. Bir problem görürseniz onu da sıfırlayın. Sonra bilgisayarınızı tekrardan başlatın.

Son düzenleme:
Çözüm

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
<3 <3 <3

Sonda dediğin 3 ünede yaptım bisi olmadı gibi gözüktü ama yeniden başlatınca çözüldü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı