Windows Defender, uTorrent'ı virüs olarak algılıyor

uTorrent'i kurarken sistemde başka bir antivirüs mevcut muydu?

Eki Görüntüle 678094
Ana bilgisayarımda Kaspersky kullansam da şu an geçici olarak başka bir laptop kullanıyorum. Şahsen eskilerden kalma olduğu için Torrent'i kurarken AV kullanıp kullanmadığımı hatırlamıyorum ama büyük ihtimal yoktu, ben eskilerde AV kullanan birisi değildim. :D

Şu an tekrar bir tarama yaptım, yine bir şey bulamadı. Belki setup dosyasında kurulum yaparken setup dosyasının içeriği(Adwareler vs.) yüzünden böyle yapıyordur.
 
Aksine, bilinçli kullanıcı isen Windows Defender sana fazlasıyla yeter. Yeter ki bilgisayarı kullanmasını bil.

Windows 98'den beri aktif olarak Windows kullanmaktayım. Ubuntu, Linux Kali, Mint, MacOS'da dahil çoğu işletim sistemini aktif olarak kullandım ve Windows Defender'sız 1 senedir Monster laptobumu bir kere bile format atmama gerek kalkmaksızın aktif olarak kullanmaktayım. Hiçbir eksikliğini hissetmedim. Bilinçli bir kullanıcı ise gerek duymayacaktır. Söylemek istediğimi yanlış anladınız sanırsam.
 
Son düzenleme:
Windows 98'den beri aktif olarak Windows kullanmaktayım. Ubuntu, Linux Kali, Mint, MacOS'da dahil çoğu işletim sistemini aktif olarak kullandım ve Windows Defender'sız 1 senedir Monster laptopumu bir kere bile format atmama gerek kalkmaksızın aktif olarak kullanmaktayım. Hiçbir eksikliğini hissetmedim. Bilinçli bir kullanıcı ise gerek duymayacaktır. Söylemek istediğimi yanlış anladınız sanırsam.
"Başka bir AV kullanmanızı tavsiye ederim." dediğiniz için böyle söyledim. Yoksa bilen birisi için antivirüs başlı başına gereksiz.
 
Şu an tekrar bir tarama yaptım, yine bir şey bulamadı. Belki setup dosyasında kurulum yaparken setup dosyasının içeriği(Adwareler vs.) yüzünden böyle yapıyordur.
Öyle zaten.

Burada zaten açıklaması var.

Burada da en alta inersen reklam yok yazar çünkü ücretli sürüm :)

Kısaca ücretsiz çoğu yazılımda olduğu gibi reklam teklifleri olur bunlar da adware olarak geçiyor genellikle. Algılaması normal. Bunlar zaten bilinen bir şey. Tek sorun bunları hala sizin bilmiyor olmanız.
 

Geri
Yukarı