Syropiel Centipat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #11 fortBoys dedi: İnşallah değildir fakat daha hissetmedim ama bilgisayarda yavaşlık hissedersem mecburen format atacağım. Genişletmek için tıkla... Dostum internetten baktım dosya false-positive önce bir araştırabilirdin.
fortBoys dedi: İnşallah değildir fakat daha hissetmedim ama bilgisayarda yavaşlık hissedersem mecburen format atacağım. Genişletmek için tıkla... Dostum internetten baktım dosya false-positive önce bir araştırabilirdin.
fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.759 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #12 Syropiel dedi: Dostum internetten baktım dosya false-positive önce bir araştırabilirdin. Genişletmek için tıkla... Şey cahilliğime ver ama One.
Syropiel dedi: Dostum internetten baktım dosya false-positive önce bir araştırabilirdin. Genişletmek için tıkla... Şey cahilliğime ver ama One.
Syropiel Centipat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #13 fortBoys dedi: Şey cahilliğime ver ama One. Genişletmek için tıkla... Virüs gibi gözüküyor. Ama zararsız bir dosya.
fortBoys dedi: Şey cahilliğime ver ama One. Genişletmek için tıkla... Virüs gibi gözüküyor. Ama zararsız bir dosya.
fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.759 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #14 Syropiel dedi: Virüs gibi gözüküyor. Ama zararsız bir dosya. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim gece gece içim rahatladı çok fazla oyun yüklüydü bilgisayarda çok sıkıntıya girerdim format atmak zorunda kalsam.
Syropiel dedi: Virüs gibi gözüküyor. Ama zararsız bir dosya. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim gece gece içim rahatladı çok fazla oyun yüklüydü bilgisayarda çok sıkıntıya girerdim format atmak zorunda kalsam.
AlexaBliss Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #15 Araseksi dedi: Aynı anda kullanılmaz zaten Defender kendini kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Ben sonradan açtım kullanıyorum zararlı mıdır?
Araseksi dedi: Aynı anda kullanılmaz zaten Defender kendini kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Ben sonradan açtım kullanıyorum zararlı mıdır?
fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.759 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #16 Syropiel dedi: Virüs gibi gözüküyor. Ama zararsız bir dosya. Genişletmek için tıkla... Bu arada dalga geçer gibi olacak ama oyunu silmesem sıkıntı olur mu 1 gūnūmū verdim yüklemek için 50 GB.
Syropiel dedi: Virüs gibi gözüküyor. Ama zararsız bir dosya. Genişletmek için tıkla... Bu arada dalga geçer gibi olacak ama oyunu silmesem sıkıntı olur mu 1 gūnūmū verdim yüklemek için 50 GB.
Syropiel Centipat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #17 fortBoys dedi: Bu arada dalga geçer gibi olacak ama oyunu silmesem sıkıntı olur mu 1 gūnūmū verdim yüklemek için 50 GB. Genişletmek için tıkla... Yani bu senin kararın ama illaki oynayacağım diyorsan senin yerinde olsam Kaspersky açıkken oynardım oyunu hep.
fortBoys dedi: Bu arada dalga geçer gibi olacak ama oyunu silmesem sıkıntı olur mu 1 gūnūmū verdim yüklemek için 50 GB. Genişletmek için tıkla... Yani bu senin kararın ama illaki oynayacağım diyorsan senin yerinde olsam Kaspersky açıkken oynardım oyunu hep.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 22 Temmuz 2022 #18 AlexaBliss dedi: Ben sonradan açtım kullanıyorum zararlı mıdır? Genişletmek için tıkla... Kaynak tüketimi fazla olur ve 2 AV birlikte çalışması pek sağlıklı değil 1 tane kaliteli AV yeterli.
AlexaBliss dedi: Ben sonradan açtım kullanıyorum zararlı mıdır? Genişletmek için tıkla... Kaynak tüketimi fazla olur ve 2 AV birlikte çalışması pek sağlıklı değil 1 tane kaliteli AV yeterli.