Cronus.xy Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #11 skysurf dedi: Steam atölyeden indirildiyse problem yoktur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Atölyemi bilmiyorum. Direkt oyunun kendi içinden.
skysurf dedi: Steam atölyeden indirildiyse problem yoktur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Atölyemi bilmiyorum. Direkt oyunun kendi içinden.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.684 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #12 Cronus.xy dedi: Sorum bu. Bilgisayara bir virüs girdiğinde bunu bulmak için yeterli mi? Tam tarama yaptığımda temiz gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Windows Defender Microsoft tarafından önerilen en iyi anti virüs korumasıdır, çok gelişmiştir ve güzel bir arayüze sahiptir. Yeterlidir.
Cronus.xy dedi: Sorum bu. Bilgisayara bir virüs girdiğinde bunu bulmak için yeterli mi? Tam tarama yaptığımda temiz gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Windows Defender Microsoft tarafından önerilen en iyi anti virüs korumasıdır, çok gelişmiştir ve güzel bir arayüze sahiptir. Yeterlidir.