Windows Defender virüsleri sildi mi?

MustBe

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni PC kurdum flash bellekle eski dosyalarımı attım. Attıktan sonra Windows Defender 3tan virüs buldu. Virüsleri kaldır dedim aam galiba virüsleri silmedi. Görsellerdeki gibi sadece birinde kaldırdı diyor virüs halen bilgisayarımda mevcut mu ve kaldırmak için ne yapmam gerekiyor.

Dosya Ekleri

• 3.PNG
    12,1 KB · Görüntüleme: 98
  • 1.PNG
    11,1 KB · Görüntüleme: 84
  • 2.PNG
    14,6 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky kesinlikle bulur. İşin bittikten sonra silebilirsin, bir sıkıntı olmaz.
Kaspersky deneme sürümünü yükledim tam tarama yaptım hiçbir şey bulmadı ama bu windows defenderda hala duruyor başta gönderdiğim fotodaki şeyler. Sıkıntı olmaz deme kasperskyden tarama yaptıysam , başka bişi yapmam gerek yok @EROKAPTAN

Bir şey bulmadıysa virüs yok demek ki bilgisayarınızda.

Sıkıntı olmaz onlar idm crack'ı nerden indirdiğinize dikkat edin.

Yok bir sıkıntı çıkmaz bulmadıysa büyük ihtimalle Windows Defender silmiş zaten. Flashdan da sadece IDM crack olan dosayaları temizlerseniz iyi olur.

Nasıl yani evet duymuştum fakat virüs bulaşmış daha önceden yüklemiş zaten ban yer miyizki?
Yaklaşık
Bilmiyorum ama cracklı yazılım olduğu için sıkıntı diye biliyorum.
Bir şey bulmadıysa virüs yok demek ki bilgisayarınızda.
Format atma
Sıkıntı olmaz onlar idm crack'ı nerden indirdiğinize dikkat edin.
Peki o flash belleği çöpe mi atmalıyım virüs içinde kalır mı?
Yok bir sıkıntı çıkmaz bulmadıysa büyük ihtimalle Windows Defender silmiş zaten. Flashdan da sadece IDM crack olan dosayaları temizlerseniz iyi olur.
Çok sağolun destekleriniz için bilgisayar işlerinden pek anlayan biri değilim , sizi yorduysam kusura bakmayın. Windows defenderda öyle görünce korktum baya neden kaldır dememe rağmen öyle yazıyo acaba ilginç. Tekrardan çok teşekkürler destekelriniz için. @EROKAPTAN @Arda KC @Sapphire1525

Yaklaşık.

Format atma.

Peki o flash belleği çöpe mi atmalıyım virüs içinde kalır mı?

Çöpe atmana gerek yok ama içinde hâlâ virüs olabilir büyüzden flashın içindeki her şeyi silmek için bu bilgisayarıma gir ve flash a sağ tıkla sonra biçimlendir de her şey silinecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…