Arkadaşlar yeni PC kurdum flash bellekle eski dosyalarımı attım. Attıktan sonra Windows Defender 3tan virüs buldu. Virüsleri kaldır dedim aam galiba virüsleri silmedi. Görsellerdeki gibi sadece birinde kaldırdı diyor virüs halen bilgisayarımda mevcut mu ve kaldırmak için ne yapmam gerekiyor.
Kaspersky deneme sürümünü yükledim tam tarama yaptım hiçbir şey bulmadı ama bu windows defenderda hala duruyor başta gönderdiğim fotodaki şeyler. Sıkıntı olmaz deme kasperskyden tarama yaptıysam , başka bişi yapmam gerek yok @EROKAPTAN
Kaspersky deneme sürümünü yükledim tam tarama yaptım hiçbir şey bulmadı ama bu windows defenderda hala duruyor başta gönderdiğim fotodaki şeyler. Sıkıntı olmaz deme kasperskyden tarama yaptıysam , başka bişi yapmam gerek yok @EROKAPTAN
Kaspersky deneme sürümünü yükledim tam tarama yaptım hiçbir şey bulmadı ama bu Windows Defender'da hala duruyor başta gönderdiğim fotodaki şeyler. Sıkıntı olmaz deme Kaspersky'den tarama yaptıysam, başka bir şey yapmam gerek yok @EROKAPTAN
Çok sağolun destekleriniz için bilgisayar işlerinden pek anlayan biri değilim , sizi yorduysam kusura bakmayın. Windows defenderda öyle görünce korktum baya neden kaldır dememe rağmen öyle yazıyo acaba ilginç. Tekrardan çok teşekkürler destekelriniz için. @EROKAPTAN@Arda KC@Sapphire1525
Çöpe atmana gerek yok ama içinde hâlâ virüs olabilir büyüzden flashın içindeki her şeyi silmek için bu bilgisayarıma gir ve flash a sağ tıkla sonra biçimlendir de her şey silinecektir.