A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 28 Mayıs 2021 #11 Bildirim sahte olabilir. Tıklamayın. Ekran görüntüsü atın.
B Berk_7 Decapat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 147 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #12 Er73748 dedi: Hayır değil. Genişletmek için tıkla... O zaman yolunda gitmeyen ne olabilir? Herhangi birşey indirmiyorum. Ascendency dedi: Bildirim sahte olabilir. Tıklamayın. Ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... Görev çubuğunda bulunan "gizli simgeleri göster"e tıkladığımda "Eylemler önerildi" diyordu sahte olması biraz zor gibi.
Er73748 dedi: Hayır değil. Genişletmek için tıkla... O zaman yolunda gitmeyen ne olabilir? Herhangi birşey indirmiyorum. Ascendency dedi: Bildirim sahte olabilir. Tıklamayın. Ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... Görev çubuğunda bulunan "gizli simgeleri göster"e tıkladığımda "Eylemler önerildi" diyordu sahte olması biraz zor gibi.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.011 Makaleler 6 Çözümler 21 28 Mayıs 2021 #13 Siz şu an Kaspersky ile tarayın.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 28 Mayıs 2021 #14 Berk_7 dedi: O zaman yolunda gitmeyen ne olabilir? Herhangi bir şey indirmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Kaspersky'ın gerçek zamanlı korumasını açın ve tam tarama yapın.
Berk_7 dedi: O zaman yolunda gitmeyen ne olabilir? Herhangi bir şey indirmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Kaspersky'ın gerçek zamanlı korumasını açın ve tam tarama yapın.
B Berk_7 Decapat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 147 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #15 Lodge dedi: Siz şu an Kaspersky ile tarayın. Genişletmek için tıkla... Hızlı tarama ile herhangi birşey çıkmadı. Er73748 dedi: Dediğim gibi Kaspersky'ın gerçek zamanlı korumasını açın ve tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Security Cloud (free) kullanıyorum Gerçek zamanlı koruması var mı emin değilim.
Lodge dedi: Siz şu an Kaspersky ile tarayın. Genişletmek için tıkla... Hızlı tarama ile herhangi birşey çıkmadı. Er73748 dedi: Dediğim gibi Kaspersky'ın gerçek zamanlı korumasını açın ve tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Security Cloud (free) kullanıyorum Gerçek zamanlı koruması var mı emin değilim.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 28 Mayıs 2021 #16 Berk_7 dedi: Görev çubuğunda bulunan "gizli simgeleri göster"e tıkladığımda "Eylemler önerildi" diyordu sahte olması biraz zor gibi. Genişletmek için tıkla... Kaspersky arayüzünün sol altındaki çark simgesine tıklayarak ayarları açın. Koruma bölümünde kalkanların solunda tik işareti var mı?
Berk_7 dedi: Görev çubuğunda bulunan "gizli simgeleri göster"e tıkladığımda "Eylemler önerildi" diyordu sahte olması biraz zor gibi. Genişletmek için tıkla... Kaspersky arayüzünün sol altındaki çark simgesine tıklayarak ayarları açın. Koruma bölümünde kalkanların solunda tik işareti var mı?
B Berk_7 Decapat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 147 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #17 Ascendency dedi: Kaspersky arayüzünün sol altındaki çark simgesine tıklayarak ayarları açın. Koruma bölümünde kalkanların solunda tik işareti var mı? Genişletmek için tıkla... Premium istemeyen ve Hesap Denetimi korumaları dışında hepsinin yanında tik var evet. Bu uyarıyı başka bir yerden buldum, bunun gibi birşeydi uyarı.
Ascendency dedi: Kaspersky arayüzünün sol altındaki çark simgesine tıklayarak ayarları açın. Koruma bölümünde kalkanların solunda tik işareti var mı? Genişletmek için tıkla... Premium istemeyen ve Hesap Denetimi korumaları dışında hepsinin yanında tik var evet. Bu uyarıyı başka bir yerden buldum, bunun gibi birşeydi uyarı.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 28 Mayıs 2021 #18 Berk_7 dedi: Premium istemeyen ve Hesap Denetimi korumaları dışında hepsinin yanında tik var evet. Eki Görüntüle 1045706Bu uyarıyı başka bir yerden buldum, bunun gibi birşeydi uyarı. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'i yeni indirdiyseniz tanımıyor olabilir. Yeni indirdiyseniz sistemi yeniden başlatmayı deneyin. Ek olarak öyle bir uyarı hatırlamıyorum. Zararlı olma ihtimali var. Kaspersky ile tarama yapın.
Berk_7 dedi: Premium istemeyen ve Hesap Denetimi korumaları dışında hepsinin yanında tik var evet. Eki Görüntüle 1045706Bu uyarıyı başka bir yerden buldum, bunun gibi birşeydi uyarı. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'i yeni indirdiyseniz tanımıyor olabilir. Yeni indirdiyseniz sistemi yeniden başlatmayı deneyin. Ek olarak öyle bir uyarı hatırlamıyorum. Zararlı olma ihtimali var. Kaspersky ile tarama yapın.
B Berk_7 Decapat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 147 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #19 Ascendency dedi: Kaspersky'i yeni indirdiyseniz tanımıyor olabilir. Yeni indirdiyseniz sistemi yeniden başlatmayı deneyin. Ek olarak öyle bir uyarı hatırlamıyorum. Zararlı olma ihtimali var. Kaspersky ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Hayır, Mart ayında indirdim Kaspersky Security Cloud uygulamasını
Ascendency dedi: Kaspersky'i yeni indirdiyseniz tanımıyor olabilir. Yeni indirdiyseniz sistemi yeniden başlatmayı deneyin. Ek olarak öyle bir uyarı hatırlamıyorum. Zararlı olma ihtimali var. Kaspersky ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Hayır, Mart ayında indirdim Kaspersky Security Cloud uygulamasını
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 28 Mayıs 2021 #20 Berk_7 dedi: Hayır, Mart ayında indirdim Kaspersky Security Cloud uygulamasını Genişletmek için tıkla... Uyarının şuna benzemesi gerekiyordu: Dediğim gibi Kaspersky ile tarama yapın. Sonuç çıkmazsa şu bağlantıyı inceleyerek yardım isteyin.
Berk_7 dedi: Hayır, Mart ayında indirdim Kaspersky Security Cloud uygulamasını Genişletmek için tıkla... Uyarının şuna benzemesi gerekiyordu: Dediğim gibi Kaspersky ile tarama yapın. Sonuç çıkmazsa şu bağlantıyı inceleyerek yardım isteyin.