"Windows Defender virüsten korunmayı açın" uyarısı

Bildirim sahte olabilir. Tıklamayın. Ekran görüntüsü atın.

Siz şu an Kaspersky ile tarayın.

Görev çubuğunda bulunan "gizli simgeleri göster"e tıkladığımda "Eylemler önerildi" diyordu sahte olması biraz zor gibi.
Kaspersky arayüzünün sol altındaki çark simgesine tıklayarak ayarları açın. Koruma bölümünde kalkanların solunda tik işareti var mı?

Kaspersky arayüzünün sol altındaki çark simgesine tıklayarak ayarları açın. Koruma bölümünde kalkanların solunda tik işareti var mı?
Premium istemeyen ve Hesap Denetimi korumaları dışında hepsinin yanında tik var evet.
Bu uyarıyı başka bir yerden buldum, bunun gibi birşeydi uyarı.

Premium istemeyen ve Hesap Denetimi korumaları dışında hepsinin yanında tik var evet.
Eki Görüntüle 1045706Bu uyarıyı başka bir yerden buldum, bunun gibi birşeydi uyarı.
Kaspersky'i yeni indirdiyseniz tanımıyor olabilir. Yeni indirdiyseniz sistemi yeniden başlatmayı deneyin.

Ek olarak öyle bir uyarı hatırlamıyorum. Zararlı olma ihtimali var. Kaspersky ile tarama yapın.

Kaspersky'i yeni indirdiyseniz tanımıyor olabilir. Yeni indirdiyseniz sistemi yeniden başlatmayı deneyin.

Ek olarak öyle bir uyarı hatırlamıyorum. Zararlı olma ihtimali var. Kaspersky ile tarama yapın.
Hayır, Mart ayında indirdim Kaspersky Security Cloud uygulamasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…