Windows Defender virüsü engellemiş midir?

TRMKTR

Decapat
Yer
Dünya
Zararlı bir dosya indirdim ve Windows Defender içinde trojan olduğunu gösterdi ve ben de hemen sildim tabii. Windows Defender bu uygulamayı engellemiş olabilir mi? Bunu bana haber verdi ama haber vermeden önce bulaşmış olabilir mi? Windows'un koruması hep açık. Bu şekilde bulaşır mı? Şu anda BitDefender ile tarama yapıyor. Bu virüsten nasıl kurtulabilirim? Bilgisayarda bazı önemli dosyalar var. Format atamam.

Hocam bilgisayarda bazı önemli dosyalar var. Ve bu konuda ciddiyim, bu yüzden korktum. Biraz dikkatli olsam iyi olacak sanırım. Ve dediğiniz gibi dosyayı hiç açmadım
Tamam sıkıntı olmaz.

Windows Defender yerine güçlü bir AV'ye geçmenizi öneririm.

Ben BitDefender'da kalmanızı öneririm. Siz bilirsiniz yine de.
Hocam zaten baktım da çoğu kişi (arkadaşlarımda dahil) Bitdefender ı öneriyorlar. Bu yüzden başka bir AV ye (Kaspersky dışında) geçmeyi düşünmüyorum şimdilik

Hocam bir şey daha merak ettim bektımda KMSAuto64.exe diye bir dosyayı ve gzip. diye bir dosyayı karantinaya almış. KMSAuto64 ded Hacktool falan diyor. Bunlar virüs olabilir mi?

Son düzenleme:
Hocam bir şey daha merak ettim bektımda KMSAuto64.exe diye bir dosyayı ve gzip. Diye bir dosyayı karantinaya almış. Kmsauto64 ded hacktool falan diyor. Bunlar virüs olabilir mi?

Önceden KMSPico ile etkinleştirme yaptıysanız onu silmiştir. Zararlı bir programdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı