Windows Defender vs. Kaspersky

Ali Alper

Megapat
Daha fazla  
Kaspersky'nin Windows Defender'a göre ekstra özellikleri neler? Hangisini tavsiye edersiniz? Kaspersky, verilen lisans parasına değer mi?

Kaspersky tabii ki de. Parasına değer.

Kaspersky'nin Windows Defender'a göre ekstra özellikleri neler? Hangisini tavsiye edersiniz? Kaspersky, verilen lisans parasına değer mi?
Kaspersky veritabanı sürekli güncellenir ve kararlıdır, Windows Defender ise korsan oyun, crack görünce sil diye ağlıyor.

Kaspersky tabii ki de. Parasına değer.
Yorumun için teşekürler ama biraz daha açıklayıcı olabilir misin? Mesela ne için parasına değer olduğunu düşünüyorsun, ne kadar süredir kullanıyorsun gibi.

Kaspersky crack yükleyince bir şey yapmıyor mu yani?
Eğer virüslü veya kötü amaçlı bir şey içeriyorsa tepki verir ancak değilse oynarsın ama asla crack atarken antivirüsü kapatma.

Defender'ın varlığıyla yokluğunu anlamazsın. Kırk yılda bir bir şey algılar o da alakasız bir şey çıkar. Ben şahsen virüs programı kullanmıyorum. Üşenmesem Defender'ı da kapatacağım ama hiç yoktan dursun diye tutuyorum. Kaspersky sistemi yorar ama güvenebileceğin en iyi virüs programıdır bence.

Karşılaştırılamaz bile tabii ki. Kaspersky hem daha güçlü hem daha geniş veritabanına sahip.
Parasını kesinlikle hak ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…