Windows Defender Yeterli mi?

72837

Megapat
Merhaba arkadaşlar

Az önce win 10'a geçtim. Bir kaç oyun testi yaptım. Şimdilik memnunum. Fakat kafama takılan bir konu var. Ben normalde Bitdefender kullanıyordum ama bir şekilde silinmiş güncelleme sırasında. Sizce Windows Defender yeterli korumayı sağlar mı? Yoksa Bitdefender'ı kurayım mı?

Not: Torrent kullanıyorum filmler için.

Eskiden bir çok antivirüs programları kullandım fakat daha sonra fikrimi değiştirdim. Windows'u sürekli güncel tutmak (windows defender da güncel oluyor bu şekilde) hem sistemi performanslı yapıyor hemde yeni virüs sistemlerine karşı önlem almış oluyordunuz. Açıkçası internette ne yapıp ne yapmamam gerektiğini bildiğim için sisteme kolay kolay virüs sokmam ama girdiği zaman da defender o işi hep halletti. Asla en iyisi demiyorum ama dikkatli olduğunuz sürece defender yeterli olacaktır. Ne sistemi yoruyor nede ruhunuz duyuyor. Başka programlar deneyebilirsiniz ama zırt bırt gelen güncellemeler, sistemi gereksiz yormalar ve üyelik sistemleri yüzünden hiçbir zaman sevemedim. Sonuç olarak windows defender işinizi görücektir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı