Windows Defender yeterli midir ?

SahinDelikanlı

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 un kendi firewall ile Windows defender yeterli güvenlik saglar mı? Önceden windows 7 ve 8.1 kullanırken hep farklı antivirüs programı indirirdim ama windows 10 digerlerinden daha iyi oldugu için buna ihtiyaç duymadım sizde öyle mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanliş anlama ama eğer abuk subuk sitelere girip bir şeyler izliyorsan, heleki indiriyorsan yetmez. Ücretsiz antivirus en iyisi şu an Avira. Tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyisi şu an Avira
Avira'nın kendine hayrı yok, size nasıl olsun. "Benim hiç ama hiç bütçem yok" diyorsan çok dikkatli kullanmak şartı ile Panda Free öneririm. İnternet Sec. olarak Türk yapımı olan Comodo İnt. Sec var. Bunu da kullanabilirsin. Bunları bir müddet kullandım. En iyi güvenliği sağlamak istiyorsan senede 90 TL verip Kasper alacaksın ve işletim sistemini daima güncel tutacaksın.

Avira'nın kendine hayrı yok, size nasıl olsun. "Benim hiç ama hiç bütçem yok" diyorsan çok dikkatli kullanmak şartı ile Panda Free öneririm. İnternet Sec. olarak Türk yapımı olan Comodo İnt. Sec var. Bunu da kullanabilirsin. Bunları bir müddet kullandım. En iyi güvenliği sağlamak istiyorsan senede 90 TL verip Kasper alacaksın ve işletim sistemini daima güncel tutacaksın.
Biriniz Avira öneriyorsunuz, biriniz Avast biriniz, Kaspersky. Hangisini tercih edelim şaşırdık resmen. Bunu yetkililer için söylüyorum.

Ücretsiz virüs sistemleri bilinçli olmayan kullanıcı için her zaman tehlikelidir. Kasper ile Avira'yı aynı kefeye koyamazsınız. Avast ise E-Posta bilgilerini kar amaçları firmalara satıyor. Avira, McAfee gibi virüs sistemleri kullanıp sistemi virüs kaynayan onlarca PC gördük. Zira bunlar sistemi koruyamıyor. Ben yetkili arkadaşlardan Avira veya Avast önerene şahit olmadım. Makalelerimizde bazen yayınlıyoruz ama o hiç bütçesi olmayan insanlar için yapılmış öneriler oluyor. Günde yüzlerce virüs çeşidi çıkan bir dünyada bu iş bedavaya yapılmaz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı